justysia85
Fanka BB :)
PO wczorajszej wizycie u lekarza JULEK :
warzy-6kg
mierzy-60cm.
przybrał po wyjściu ze szpitala 1kg40:-)
warzy-6kg
mierzy-60cm.
przybrał po wyjściu ze szpitala 1kg40:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
według moich obliczeń nasz "mały" misiek :-) przybiera 400 gram na tydzień. w ciągu 5 tygodni ma 2 kilo więcej, urodził się 4150, a teraz ma 6150. no i jest dłuuugi. nie wiem, ile mierzy, ale ubieram go już w ciuszki rozm. 68. nieźle, co? nie wiem, czy tu się cieszyć, czy martwić, bo "mały" znalazł się poza normą... normalnie wielkoludek!![]()

i w takiej pozycji chyba najdłuzej spi;-) jeszcze niedawno w nocy tylko tak spał, bo w innej pozycji to się budził co chwilę, albo w ogóle nie chciał usnąć, ale ostatnio w nocy śpi na pleckach. Na boczku w ogóle nie śpi, bo albo na plecki albo na brzuszek się odrazu przekłada

i odpoczywaj
my dopiero za +- dwa tygodnie się dowiemy co prawda Roksanka robi się ciężka ale na oko cieżko coś powiedzieć . Co do wzrostu :-) ciuszki na 62 robią się już małe więc przy wzroście urodzeniowym 54 sporo urosła :-) Ostatni zmieniłam spacerówkę z dostawką na mięką gondolę (przygotowujemy się do jesieni) i doznałam szkoku ... jak tak dalej będzie rosła to nam miejsca do zimy zabraknie
;-)Co do spania najbardziej lubimy spać na pleckach z główką w lewą stronę ... ile ja się nawalczę co by panieneczkę namówić na przekręcenie główki w prawą to moje ... i przyznam się szczerze że w tym pojedynku Roksanka wygrywa mama nie ma sumienia przekręcać jej na siłe co chwilę ;-):-)