reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

u nas tez były JASEŁKA i wspólne robienie ozdób choinkowych
20 stycznia natomiast Sarki grupa robi dzień babci i dziadka:rofl2:

reklama
U nas dzien babci i dziadka we czwartek 26go, a na drugi dzien bal karnawałowy. jeszcze nic nie wymyśliłam na przebranie a czas leci:zawstydzona/y:

dzisiaj moje dziecko zostało "dublerką' w grupie zerówkowej(bo wczoraj sie maryja rozchorowała)....podobno poszło jej rewelacyjnie(wieczorem sie roli uczyła)

U nas Jasełka z grudnia przeniesione na jutro, będą prezentowane razem z Dniem Babci i Dziadka. Będą moi rodzice, bo teściów cały czas nie ma w Bydgoszczy - dla nich nagram występ kamerą. Co do balu karanwałowego, to jeszcze nie wiem kiedy planują.

Gosiu niestety nie dane mi było zobaczyć Emili w stroj dyni, ale nie wątpię, że wyglądała fajosko:-)

Kasiad ale Paulina zrobiła buźkę Oliwce... CUDO poprostu!:tak::tak: No i gratuluję opinii o Oliwce, bo takie słowa bardzo cieszą i duma wtedy nas rozpiera:tak:

Victor w szkole był drakulą:-p I nawet mu zrobiłam make-up wg youtoube;-) Ostatnio mam takie zaległości ze zdjeciami, że aż jestem wściekła, bo nic nie upamiętnione:sorry2: A męża się doprosić... dlatego chyba poszukam sobie jakiegoś mniejszego aparatu dla siebie, bo nie znoszę tego wielkiego Nikona:-p

Ja również miałam okazję się powzruszać na pierwszym przedstawieniu Victora z okazji Świąt:-) Naprawdę bardzo fajnie było to zorganizowane:-)

A Dnia Babci i Dziadka w IE nie ma, więc i nie ma okazji to świętowania, ale może to i lepiej, bo pewnie nawet nie mieliby jak dziadkowie dotrzeć na takie przedstawienie, a Victorowi mogłoby być smutno z tego powodu:sorry2: Jednak Waszym dzieciakom życzę miłych wrażeń z okazji święta ich dziadków:tak:

reklama
u nas bal karnawałowy 10 lutego dopiero, Hubek chce znowu być strażakiem :-) dla mnie ok, bo strój ma od zeszłego roku więc problemu nie ma przynajmniej:tak:

za to moje dziecko ostatnio wyznało mi "Mamo ja się po prostu zakochałem w Natalce!" :szok::-D pytam sie, a jak się w niej zakochałes to jak jej to okazujesz, a on:" Zawsze wybieram ją, żeby iść z nią w parze, no i jak odpoczywamy to kładę sie niedaleko niej" Kolega jego Maksiu zakochał sie w Weronice "i nie idzie z inm normalnie sie pobawić już MAmo, ciagle za nią biega, musze poszukac chyba nowego najlepszego kolegi..." :-D

Do góry