reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

no panie zachwycone ale chyba najbardziej miło zaskoczone panie które rozkładają leżaki i przynoszą im jedzenie.naprawdę widziałąm że były zaskoczone że dostał kwiaty.SZymek zachwycony że mógł obdarować panie i każdej mówił wszystkiego najlepszego.no ale nie zapomniał dodać będziesz o drugiej?

reklama
brawa dla HUBCIA!!!

widzisz KAROLA Szymcio powoli sie przekonuje, bedzie dobrze!

AGUSIA nie dziwne ze chwala SArcie, super dziewczyna to trzeba chwalic.

Lusia byla we wtorek z przedszkolem w ZOO, uwazam ze to fajny pomysl. najbardziej pobobaly jej sie nosorozce i zyrafy, jak mysle o zyrafach to przypominam sobie nasze spotkanie dziewczyny 2 lata temu latem w poznaniu..oj musimy to kiedys powtorzyc!!!!!!

Karola może treaz Szymkowi bdzie łatwiej:tak:

Hubek po pasowaniu na przedszkolaka cały dumny i zadowolony:-) opowiada jak to pani dyrektor ich pasowała wielkim ołówkiem, jak potem spiewali i było przedstawienie. Ale najbardziej przezywał, ze dostał te żelki:-D dla niego to w ogóle atrakcja, bo on słodyczy nie je (oprócz ciasteczek be-be, lizaków i ostatnio żelków). No potem przyjechał w nagrode do taty do pracy a po pracy pojechalismy razem z dziadkami do reatsuracji - babcia mu juz obiecała miesiąc temu, ze jak bezie pasowanie to pojedziemy na pizzę, a mój Hubek chciał i pizze i frytki i mięsko:-D zamóiwliśmy kazdy cos innego i dostał z kazdego po trochu, ale był szczęśliwy:-),

dzisiaj wszedł bez problemu do sali, oby juz tak zostało:sorry2:

a my dziś dzień wolny bo zaraz śmigamy do Gdańska i dodatkowa atrakcja wizyta na lotnisku odbieramy tatę.zrobił sam wczoraj laurkę dla babci z okazji imienin i taką kartkę na patyku będzie machał na lotnisku by tata nas zobaczył.(nie było go tylko 2 dni a powitanie jak króla).

oj to się tata ucieszy!!!
Ja pamiętam jak mnie przywitali jak wróciłam ze szpitala z Wojtkiem!! Transparenty, balony, serpentyny, kwiaty, laurki!! Ale beczałam!!!!!

Rosmerta ogromne brawa dla dzielnego Przedszkolaka Hubcia:tak::tak:

Karola
super, że idzie to wszystko coraz lepiej:-)

Patch ja też bym pewnie beczała, więc wcale Ci się nie dziwię:-) Ale jakie Ty masz piękne rodzinne wpomnienia, to wielkie szczęście:tak:

U nas tez radośc z pójścia do przedszkola.Wczoraj nazbierał kasztanów i nie mógł sie doczekac,kiedy z nimi pójdzie.

reklama
Gratuluję małym zuchom!!

Tydzień temu, gdy Staś z Ewką poszli na angielski, ich pani Marta miała urlop i zastępowała ją inna pani. Oczywiście Stach nie wszedł do sali. Stwierdził "Ta pani na pewno będzie się mnie wstydzić!!" Dziś na szczęście ma już być pani Marta!!

Do góry