reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

reklama
no to widzę, że nie tylko mój Hubek kochliwy:-D rozkoszne są te dzieciaki:tak:
Maksiu (najlepszy koega hubka) juz ma pierwszy kryzys w "związku";-) nie uratował Weroniki jak sie bawili w rycerza i księzniczkę i Weronika sie obraziła, on na to powiedział ze jest brzydka no i kłótnia gotowa;-)

Kasiad Oliwka była piękna MAryja na Jasełkach, super fotki, :tak::-)

Nuska piękna Julcia na bal wystrojona :tak::-)

Nuśka, śliczna wróżka z Julci :-) Wklej nam koniecznie zdjęcia z balu :tak:
U nas bal przebierańców 1 lutego dopiero. Przymierzałam Oliwce sukienkę królewny, trochę krótkawa, ale co tam, przynajmiej nie będzie jej się po podłodze ciągnąć ;-) Tylko halka na kole się uszkodziła, tzn koło straciło fason, tak się powyginało, że już nic się z tym chyba nie da zrobić. Muszę coś w zamian zorganizować. Mam gdzieś jeszcze po Paulinie sukienkę z Komunii, tam była halka na kole, muszę wygrzebać i przymierzyć, może będzie pasować?

A! Zapomniałam Wam pokazać, jaki malunek dostaliśmy z Tomkiem w prezencie na Jasełkach, dzieci malowały farbkami dla rodziców pracę pod tytułem: "Spacer o zachodzie słońca"

ea747e0be542249c.jpg

Ostatnia edycja:
Kasiad piękna praca ! i zdjęcia świetne :)

Nuśka Julka śliczna :) a masz zdjęcia z baliku ?

widzę że miłości przedszkolne kwitną hehe

Kasiad fajna praca Oliwci, chyba wda sie w siostre i bedzie pieknie rysowac i malowac.
Co do zdjec z balu to nie mam bo mnie tam nie bylo. Niby byl fotograf ale na razie nic nie mam, jak bede miala to wkleje i pokaze:tak:

reklama
Do góry