reklama
NataNik
Zaciekawiona BB
Cześć Kobietki!
Pozwólcie, że dołączę do styczniowych mamuś. Moje drugie szczęście przyszło na świat 31 stycznia. Mam na imię Monika, mieszkam w Poznaniu i... właśnie i jestem szczęśliwą mamą cudownej dwójki i szczęśliwą żoną mojego żonka. W tej chwili na nic więcej nie starcza mi czasu
.
Pewnie nie będę miała zbyt dużo czasu na pisanie, ale postaram się w miarę możliwości. Niestety z dwójką Skarbów jest trochę pracy, zwłaszcza że synuś wymaga jeszcze baaardzo dużo uwagi.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Pozwólcie, że dołączę do styczniowych mamuś. Moje drugie szczęście przyszło na świat 31 stycznia. Mam na imię Monika, mieszkam w Poznaniu i... właśnie i jestem szczęśliwą mamą cudownej dwójki i szczęśliwą żoną mojego żonka. W tej chwili na nic więcej nie starcza mi czasu

Pewnie nie będę miała zbyt dużo czasu na pisanie, ale postaram się w miarę możliwości. Niestety z dwójką Skarbów jest trochę pracy, zwłaszcza że synuś wymaga jeszcze baaardzo dużo uwagi.
Pozdrawiam Was serdecznie.
ewa_adu
Fanka BB :)
nikt oprocz esti - mamusi najgrzeczniejszego malucha na bb i Albi - maniaczki komputerowej, nie ma zbyt wiele czasu na pisanie
dobre określenie Nanina

e-stera
Fan(ka)
Witaj NataNik
Dziękujemy Nanina

Dziękujemy Nanina

G
goscinnie
Gość
Heloł Nata.
Dołączam sie do podziękowan Esti.
Dołączam sie do podziękowan Esti.
hej dziewczyny!
ja rowniez jestem tu nowa
mam 20 latek,a moj synus urodzil sie 8 stycznia. jako ze jestem pewnie jedna z najmlodszych mam na tym forum bede potrzebowala pewnie nieraz od was jakies rady itd mam nadzieje,ze pomozecie
pozdrawiam
ja rowniez jestem tu nowa
dziuba127 dziekuje za mile powitanie :-)
e-stera
Fan(ka)
Witam nową mamusię i jej syneczka!Czekamy na zdjęcia maleństwa:-)
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
moj synus urodzil sie 8 stycznia.
Witaj Madziu na forum :-) Twój synek urodził się w ten sam dzień co mój

Podziel się: