reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kącik małego alergika

reklama
Marika, Fifka, dzięki, ale mam pretensje do siebie. Nie wiem gdzie miałam głowę :-(
Prowokację bym wolała zrobić czymś smaczniejszym, jak ser np., ale stało się... Teraz już nic nie zrobię. Mogę tylko czekać na reakcję i modlić się by była łagodna...
Cieszę się, że u Was lepiej :-) Wreszcie!!! Jaka radość w Waszych postach :-)

Ostatnia edycja:
A pamiętacie wysypke na sromie? To żadne dady tylko alergie pokarmowa. Najwidoczniej z moczem wychodziły alergeny. Teraz jest ok i nawet noc miała dade.
Jeszcze żeby sen się poprawił. Nawet teraz usypiam cycem, aby pójść zjeść i wciąż się budzi

Wczoraj iadl kssze manne na moim mleku a tak robie sinlac na wodzie. Ja wiem ze cukry ale on jest mały, slabo przybieral to i mu te 150ml nie zaszkodzi. Starszakowi gotowakam kiedys codziennie manne na mm no ale on juz nie byl cycowy w wieku Konrada.

Yoanna czyli alergi pierwszego stopnia nie ma :)
A tak może wyjść do 7 dni. Ale może nie będzie tak źle i reakcji nie będzie. Swoją droga to pewnie większość takimi kupkami się nie przejmuje. Laura miała w szpitalu mega zasluzowane. Ją jadłam szpitalny obiad. Kupkę pokazywałam i cały czas mówili, że jest ok. Kupki taka jak to na piersi ;)

Dziewczyny, czy wiecie, że jak dziecko ma skaze, to oryginalną mozzarele można jeść? Ona jest z mleka bawolego ;) tylko gdzie tu oryginał dostać a nie podróbe na krowim robioną. ..

reklama
Do góry