Kania78
...
Od początku pierzecie w zwykłych proszkach?
Ja piorę w Loveli dziecka ubranka i męża ścigam do prasowania ale chyba rzeczywiście czas to zmienić i roboty sobie nie dokładać. Oliwka miała po porodzie problemy ze skórą ale znikły jak skończyła m-c, dlatego też uważałam.
Rzutka ale pierzesz osobno czy z Waszymi?
Ja piorę w Loveli dziecka ubranka i męża ścigam do prasowania ale chyba rzeczywiście czas to zmienić i roboty sobie nie dokładać. Oliwka miała po porodzie problemy ze skórą ale znikły jak skończyła m-c, dlatego też uważałam.
Rzutka ale pierzesz osobno czy z Waszymi?
Ostatnia edycja:
z owocków najsłodszy jest banan, z warzywek dynia. Ale nie wiem czym dobrym pomysłem jest zaczynać od najsłodszych bo później może pogardzić tymi mniej słodkimi czy kwaśnymi. A podajesz małemu kaszkę? bo może do kaszki dodać łyżeczkę jabłuszka żeby go oswoić ze smakiem...wiesz ja to taka nieugięta jestem: moge raz coś zmienić ale jak młoda znów kręci nosem to "o nie, tak nie będzie" bo by mi wszystko na głowie postawiła ;-) może popróbuj z tym jabłuszkiem co jakiś czas, może np. jutro zje więcej? to jest jednak mimo wszystko duża zmiana w jedzonku i maluszek może protestować