• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Kania, młodego ciuszki piorę z naszymi.
Co do tego prasowania to u nas kompletnie nie ma to racji bytu z powodu jego ulewania. Nie raz muszę młodego przebierać 4 razy w ciągu dnia. Jakbym miała stać i to wszystko prasować to chyba już na nic innego nie miałabym czasu ani siły. Nie widzę powodu by dokładać sobie roboty.
Ja generalnie jakiś tam bakterii i zarazków się nie boję :-)

zapomniałam dopisać: nam zostało jeszcze opakowanie loveli więc w niej piorę swoje lekko brudne rzeczy z ubrankami małej (tatusiowe brudasy - śmierdziuchy pierzemy oddzielnie ;-) ) ale jak Isia ma brudną tylko jedną, dwie rzeczy a ja akurat robie pranie to zawsze je dodaje i piorę w zwykłym proszku :tak: i niczego nie prasuje, nie lubimy się z żelazkiem :-)

Dziewczyny mam 4 puszki Nutramigenu(zamkniete) i recepte na 5 puszek jeszcze,jakby jakas chciala moge dac.Wyslac za darmo (nic za mleczko nie chce)tylko trzeba oplacic koszt przesylki:) jak cos pisac na priv

RZUTKA, EMILIAB to Wam zazdroszczę, bo u mnie to jednak wszystko się łączy, nie tylko jesteśmy na pepti, ale np jak założyłam małego kurtkę, którą dała mi koleżanka po swoim synku i kurtka była uprana, tylko w zwykłym proszku to niestety całą buzię mu obsypało, więc ja nie tylko jego rzeczy piorę tak, ale i nasze.
i u mnie tak samo jak u NICE, założenia miałam inne... a rzeczywistość też się okazała inna.
i zgadzam się z tym co piszecie, że za często się zrzuca wszystko na karby alergii, ale ja jestem niestety pewna, że u nas to to :-(
NICE ja też pomyślałam jak LOLISZA, że może problem w tym, że nie gotujesz tej wody.
MONA super!
na razie chyba kaszka manna OK, ale martwię się, że w sumie mogę nie zauważyć jak coś nie będzie OK, bo mały ma ciągle jakieś drobne krostki... ;-/

natolin pamiętaj że uczulenie na gluten nie tylko objawia się wysypką uczuleniową ale i tez innymi rzeczami. Ja tam myślę że Twój synek toleruje gluten, ba! On już pewnie chce inne smaki poznać :D

reklama
natolin kiedyś gdzieś na necie czytałam jakie to mogą być inne objawy ale z tego co pamiętam to : przewlekłe biegunki, wzdęcia, niedobór masy ciała, bóle brzucha, wymioty, a nawet zaburzenia rozwojowe. W necie dużo informacji na ten temat :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry