• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kącik małego smakosza

reklama
A ja się chciałam pochwalić że mój tato załatwił nam KRÓLIKA. Mamy go już pokawałkowanego na porcje i teraz będzie można gotować małemu :)

Mój mąż też załatwił królika dla małego ale jeszcze żyje :-):-D Jakoś mężulkowi nie chce się zabijać woli mu marchewkę podrzucać :-D Jak sobie pomyśle że ja będę musiała z nim coś robić to mnie aż na wymioty zbiera... Za chiny nie zjem królika, nie dlatego że niedobry tylko jakis uraz mam i nie zjem :eek: Ale mały dostał już ze słoiczka królika z ziemniaczkami i wsuwał. Wogóle z moim talentem kulinarnym to ciężko widzę to moje gotowanie dla małego :-D

Ja tak jak natalion... Lekarka zabroniła kaszek i kleików coby "małego" nie tuczyć :-) Ale za to obiadki wsuwa ładnie, raczej wszystko mu smakuje, gorzej z owocami :eek: Jak mu zasmakuje (czytaj: jest słodkie) to zje bo inaczej to pluje... A soczków wogóle nie chce mi pić :confused2:

reklama
Mila dziwisz się w końcu to chłop i woli konkrety:) Ja dziś pewnie znowu będę gotować zapas, bo w lodówce został jeden słoiczek warzywny. Tylko muszę rozmrozić cielęcinkę bo w weekend zapomniałam idyczka zakupić. A i widziałam też królika, tylko nei zapytałam ile kosztuje hmmm.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry