Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
miniu ja mieszam mm z kleikiem ryżowym
i robie tak: na 210 ml wody wsypuje 6 miarek mm i 3,5 miarki kleiku ;-)
i robie tak: na 210 ml wody wsypuje 6 miarek mm i 3,5 miarki kleiku ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i robie tak: na 210 ml wody wsypuje 6 miarek mm i 3,5 miarki kleiku ;-)witaj w klubie. u nas w domu D. zawsze mięso przygotowuje, bo ja mam takie obrzydzenie że szokMALA MI wiem, ale w takim razie będzie musiał się słoiczkami zadowolić, bo ja tego nie dotknę na pewno. ja nawet drób kupuję albo już taki pokrojony w kostkę albo piekę w całości.

A ja się chciałam pochwalić że mój tato załatwił nam KRÓLIKA. Mamy go już pokawałkowanego na porcje i teraz będzie można gotować małemu![]()
Jakoś mężulkowi nie chce się zabijać woli mu marchewkę podrzucać
Jak sobie pomyśle że ja będę musiała z nim coś robić to mnie aż na wymioty zbiera... Za chiny nie zjem królika, nie dlatego że niedobry tylko jakis uraz mam i nie zjem
Ale mały dostał już ze słoiczka królika z ziemniaczkami i wsuwał. Wogóle z moim talentem kulinarnym to ciężko widzę to moje gotowanie dla małego 
Jak mu zasmakuje (czytaj: jest słodkie) to zje bo inaczej to pluje... A soczków wogóle nie chce mi pić