Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana ja mam zaprzyjaźnioną pediatre,która sama zaproponowała mi bym rozszerzyła Miłosza diete o "normalne" jedzenie bo niestety słoiczkowe kompletnie mu nie podchodziło. A jeśli Ty uważasz że jeszcze na to za wcześnie to ja to rozumiem bo tak jak napisałaś każdy robi jak uważa i jak mu podpowiada intuicjanie zrozumcie mnie źle, bo absolutnie nie chcę nikogo krytykować i wiadomo, że każdy robi jak chce, ale mi to jakoś nie śpieszy się do dawania małemu jakiś rzeczy z mojego talerza. uważam, że na jedzenie tego będzie miał jeszcze bardzo dużo czasu, a że jednak lepiej, żeby jadł teraz to co przeznaczone dla niego i zdrowe.
:-)
moja próbowała już niemal wszystkiego oczywiście w minimalnych dawkach, nic sie jej nie dzieje i nadal ma niepohamowany apetyt do eksperymentów smakowych ;-)