asso
Mama Kacpra i Bartosza
Dorotko (mogę tak pisać)? To jak zapytałaś Justynę czy kojarzy Kacperka to wiedziała o kogo chodzi? Bo my to od początku ćwiczymy z tą drugą Kamilą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchaj jest jeden taki Kacperek i już ( nazwiskami rzucać nie będę ;-)), a ja pamiętam nazwisko i Ciebie jak stałaś przy inkubatorze... A Justyna i Kamila czasem przejmują swoich pacjentów ( jak któraś ma wolne), poza tym Justyna chodzi na patologię ćwiczyć maluchy w inkubatorach i nie tylko, też pamięta Kacperka. Normalnie zapytałam, czy jest tu Kacperek bo ja o takim słyszałam na BB a że lubię pogadać tośmy doszły o kogo chodzi i już
my sobie urządzamy pogawędki przy masażu, teraz mamy zalecone więcej niż raz dziennie, to sobie dopiero pogadamy ;-)
) przeróżne światełka, jakieś światłowody migające, kule jak na dyskotece. Sam nie wiedział gdzie ma patrzeć. A najbardziej podobało mu się bujanie na łóżku. I teraz umówili nas na 6 grudnia już na typową rehabilitację oczu z rehabilitantką.