Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A mi w szpitalu położna powiedziała, że te krosteczki to pokrzywka poporodowa, znika sama, tak jak sama sie pojawiłaU Kamilka tez pojawiły sie krosteczki, 1 na poliku, 2 na szyjce, 1 na policzku i nie mam pojęcia od czego to i czym to traktować.

Moj jak tak robi to stawiam go w pionie i zaraz mu sie beka.No i stało się. Dzisiaj pierwszy raz zrobiłam butlę małemu, bo wydoił oba cyce i był płacz, właściwie jak rzycisnęłam to mleczko leciało, ale mały puszczał co chwila pierś i nie chciał ciągnąć, stąd wniosek, że chyba to mleczko za wolno leciało, albo za mało go było.
Co prawda z tej butli niewiele wypil bo raz z 15 ml, drugi raz z 10 ml, ale to go uspokoiło. I teraz nie wiem czy powinnam mu tą butle dawać, czy może przetrzymać małego niech dociągnie sobie z cyca, albo robić krótszą przerwę między karmieniami???? Sama już nie wiem.

po jakies chwilce dostawiam i juz ładnie ssie
Wow ładny głodomorekJa też staram sie gadać z Hanią ale nie bardzo wiem o czym;-)
Co do butelki - u mnie darcie pieża jak nie podam butli 3-4 razy dziennie. Wycycka jedną piers, drugą a potem zabiera sie za raczki i wtedy wiem, ze czas na butle.

;-)