Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki za rade.Dzis M kupi mi ta herbatke koperkowa moze to cos pomoże.plecki masuje i poklepuje.polozna kazala mi tez kłaść małego na brzuszku.czasem to pomaga a czasem nie.Lilunia dla mnie to ty powinnas pic herbatke koperkowa. Moze zwróc uwage jak on chwyta piers czy przypadkiem za duzo nie łyka powietrza. U mnie na odbijanie pomaga klepanie lub masowanie ku górze plecków.
A moze cos jesz co mu niesłuzy![]()

Kaka, ja przetestowałam juz wszystkie smaki, na szczęście jest ok.Wczoraj miałam ciezką nocke - chyba serek danio ogórkowo czosnkowy jej nie służył mimo że zjadałm tylko kilka łyżeczekEfekt był taki że mi wyciekało z cycków do kolan a na koncu jeszcze zostałam shaftowana. Masowałam brzuszek i podginałam nóżki i pomogło. Ale na moje cyce zużyłam w nocy 3 pieluchy tetrowe bo wkładki na noc nie zdają egzaminu. Efekt był taki, ze tylko w cyce mi zimno było bo ciagle mokro. Dzsisiaj na noc włożyłam do stanika przeciętego na pół pamersa i miałam sucho
![]()

Smoczka mu nie daje, bo nawet go nie kupiłam
Nie chcę przyzwyczajać Małego. Wystarczy, że Julka do dziś ciąga "fukę" (tak sobie smoczka nazwała).... Cyce mam jak donice, na szczescie brodawki juz nie bolą, choć przy pierwszym zassaniu mam gwiazdki przed oczami
A potem uczucie, że mleko wypływa aż z kręgosłupa
I tak jak wszystkim leci zawsze i wszędzie
Dostałam ochrzan od poloznej za zly stanik. Powiedziala, że musi być sportowy lub specjalny do karmienia, bo tylko w takich mleko swobodnie splywa z kanalikow do sutka i nie robią się zastoje
Radka nie uczulilo, wiec chyba mogę dalej sobie zmiekczać pranie???słonko polecam ESPUMISAN dla dzieci w kropelkach. Teraz tez zamierzam małemu dawac.Jest mega bezpiecznyDzieki za rade.Dzis M kupi mi ta herbatke koperkowa moze to cos pomoże.plecki masuje i poklepuje.polozna kazala mi tez kłaść małego na brzuszku.czasem to pomaga a czasem nie.

z jedzeniem i nietylko
co do płynu ja nieuzywam narazie bo milismy problemy z pralka i szukamy przyczyny (teraz pierzemy bez płynu)Ale ogólnie zamierzam stosowac

Ja też mam gwiazdki przed oczami szczególnie jak karmię z lewej piersi, ale zauważyłam, że mniej boli jak karmię na leżąco.
Poza tym nie mogę do dojść do ładu, bo bardziej mi pasowało karmienie na dwa cycki (jakieś 20 min na każdą), potem przestawiłam Bartka na jeden i mam wrażenie, że się nie najada, a poza tym mocniej napływa do drugiej i boli, a on po pierwszej piersi zasypia i nie chce ściągać z drugiej. Chyba wrócę do karmienia na dwie, mimo że może nie ściąga wtedy mleka do końca. Przynajmniej nie będę musiała się zastanawiać od której zacząć
Płyn do płukania używam Bambino, pół nakrętki albo wcale.