Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A moze mu sie chce poprostu odbic???? Moj tak czasami ma wtedy delikatnie poklepuje po pleckach lub masuje do góry. Ja tak miałam jedna noc w szpitalu z ni m okazało sie ze robili badanie słuchu i aby był spokojny chcieli go nakarmic i chyba przekarmili bo sie meczył biedakDziewczyny co zrobic jak maly nie moze zrobic kupki? jak mu pomoc?
Maciuś w zasadzie po każdym karmieniu ma prezent dla mamusi, czasem jednak pojawia sie problem. Wedy pręży sie i kwęka, nie chce spać i mam z nim urwanie głowy. Strasznie mi go szkoda.

jak zasnie i jej sie odbije i włoze do lozeczka to zasnie, gorzej jak zrobi kupke i musze ją przebrać lub dostanie czkawki to odpoczątku cyc. Niedałam córuni smoczka pomeczyłam sie jeszcze jeden dzien i teraz sie wyregulowalo, spi po 3 a nawet 4 h. Straszny klocuszek sie z niej zrobił

i odpadł jej dzis kikutek od pępowiny wiec jestem hapy
. Dziewczyny ja tez miałam straszny ból brodawek i smarowałam penpantenem czy jakoś tak
ale teraz mała nauczyła sie jesc i mnie niebolą tylko na poczatku jak sie przyssie ale to chwila, niepozwalam jej grysc sutków, zaraz jej wyjmuje jak pusci brodawkeDziewczyny co zrobic jak maly nie moze zrobic kupki? jak mu pomoc?
Maciuś w zasadzie po każdym karmieniu ma prezent dla mamusi, czasem jednak pojawia sie problem. Wedy pręży sie i kwęka, nie chce spać i mam z nim urwanie głowy. Strasznie mi go szkoda.
Efekt był taki że mi wyciekało z cycków do kolan a na koncu jeszcze zostałam shaftowana. Masowałam brzuszek i podginałam nóżki i pomogło. Ale na moje cyce zużyłam w nocy 3 pieluchy tetrowe bo wkładki na noc nie zdają egzaminu. Efekt był taki, ze tylko w cyce mi zimno było bo ciagle mokro. Dzsisiaj na noc włożyłam do stanika przeciętego na pół pamersa i miałam sucho