• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
A propos terrorystów...dzisiaj też słyszłąam to określenie od pediatry z tv: że dzieci są gorsze od terrorystów bo z nimi nie da się negocjowac;-)

Hania męczy smoka a jak się nim z nudzi albo zaśnie wypluwa;-)

Ja też daję smoka, choć to miała być ostatnia deska ratunku. Szymon cały czas by wisiał na cycu, a jak go wkładam do łóżeczka to zaczyna marudzić. w rezultacie śpi ze mną w łóżku, a M eksmitowany do małego pokoju.:crazy:
A mam jeszcze raz takie pytanko: pocicie się dziewczyny??? bo ja napierw myślałam, że to wina gorączki, ale teraz jak się w nocy budzę, czy wstaję rano to jestem dosłownie cała mokra i muszę koszule zmieniać.
Skąd to?

my z Lili też smoczkujemy jak się kręci między jednym a drugim karmieniem i czasem do usypiania ale jak porządnie uśnie to wypluwa.

wanilia, ja właśnie ostatnio zauważyłam że sie bardziej poce i włąsnie zaczęło mnie to zastanawiać.

reklama
U nas też próby smoczkowe, ale nie za bardzo synio da się oszukać. Mam okrągły i anatomiczny i jak mu daje jeden bądź drugi, to on ma odruch wymiotny, jak by chciał powiedzieć "zwariowałaś co ty mi dajesz :wściekła/y: cyca chce" ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry