Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kaka82 mi pani z poradni laktacyjnej poleciła na czkawkę żeby nakrywać małego w czasie karmienia, chociaż pieluszką i na Kubusia działa-od 4 dni nie ma czkawki, a średnio męczył się 3-4 razy dziennieCo do ulewania...to ja ciagle jestem mokra. Mała pije z jednej strony łapczywie a z drugiej strony cieknie jej z koncików ust. I czckawka mnie strasznie denerwuje.

Choć na początku na "głodnego" kąpałam to płakał jakby go ze skóry obdzierano
A próbowałas z mascia na sutki bepanthen?? jest super. smarowac po kazdym karmieniu. przez noc mi sie suty zagoiły
Kurczę, mi Mały pogryzł sutki, były już strupki, a teraz jest już wszystko w normie. Co prawda boli to jego pierwsze "pociągniecie", ale później jest ok.Mam i smaruję. Po nocy rzeczywiście jest lepiej, ale to co w nocy się zagoi to w dzień przez to jego jedzenie non stop sie odnawia :-( mały źle ssie i albo to polubię albo zrezygnuję. Na razie zaciskam zęby i próbuję. Ale jak do końca 1 mies nic sie nie zmieni to chyba nie wytrzymam i sie poddam :-(