M
myszowata
Gość
ja co 4h, co 3,5 to nie chciał jeśćdziewczyny jak wasze dzieci mialy 4 mies co ile je karmilyscie co 3h?? czy 3,5?
dobra Niki sie zreflektowal i wypil 130
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja co 4h, co 3,5 to nie chciał jeśćdziewczyny jak wasze dzieci mialy 4 mies co ile je karmilyscie co 3h?? czy 3,5?
dobra Niki sie zreflektowal i wypil 130
Super :-) oby tak dalej!!ja dziś dawałam Małemu jeść co 4h i poszło ładnie, jestem zadowolona:-) tzn: 8-180ml mm, 12 - zupka z królikiem+pierwszy raz gluten, 16 - 220ml mm, 17- trochę banana, 20-230ml kaszki malinowej na mm, jutro będę próbować iść dalej tą drogą:-)
Dobrze wiedziec na jakim mleku sa. Moze jutro sie rozejrze za mannawszystkie mleczno-ryzowe sa z mlekiem - nestle z NAN, a bobovita z bebiko lub bebilonem. ale sa tez kaszki tylko ryzowe. a w tym przypadku Tabasia kup zwykla kaszke manna

Czytalam ostatnio o tym, ale jakos sie nie przekonalam, choc nie powiem cos w tym musi bycHeh u nas chyba jednak nici z BLW, bo mąż panikujeA ja się tak nakręciłam
No cóż, będzie papkowa nuda
![]()
Moj chyba ze dwa razy wywinal taki numer, ze ostatni posilek zjadl o 16, na noc nic, poszedl spac i wstal o 8 ranoi on tak na głoda zaśnie? mój w życiu bym głodny nie zasnął.

moj niby alergik ,a je kaszke na mm i nic mu nie jest.Polusia musze sie zorientowac jakie u nas maja. W pl sklepie powinno sie cos znalezc. A te na mleku to sie robi czy one juz maja jakies mleko w skladzie? Bo my alergicy nie mozemy
Dzieki za rade, na pewno bede dodawac do obiadku
A te kaszki np. mleczno-ryzowe tez sa juz z mlekiem? Bo nawet nie wiem![]()
ja dziś dawałam Małemu jeść co 4h i poszło ładnie, jestem zadowolona:-) tzn: 8-180ml mm, 12 - zupka z królikiem+pierwszy raz gluten, 16 - 220ml mm, 17- trochę banana, 20-230ml kaszki malinowej na mm, jutro będę próbować iść dalej tą drogą:-)
z buzi zeszło prawie wszystko, ale plecki ma okropne
musiałam ją ułożyc na boczku, bo ciągle sie drapała.
ale jestem zła 
na naszym mleku też jest napisane 210 ale ja wlewam zawsze te 10ml więcej, myślę, że to nic nie zmienia a jak kaszki dodam to z 220 zrobi się 230 albo i 240, zależy ile doda się tej kaszkimoj niby alergik ,a je kaszke na mm i nic mu nie jest.
no to malo je? moj zjada gora 150 co 4h, a ma 5,5 miesiaca, co na mleku jest napisane, ze w tym wieku dziecko powinno zjadac 210.
czy to jest kaszka Nestle mleczna-manna (bo chyba bezmlecznej nie maja)? jesli tak to robisz ja jak mleko, czyli 1 miarka na 30 ml wody, moze byc letnia, i to mozesz z deserkiem zmieszacDziewczyny pewnie takie pytanie już gdzieś padło ale chyba nie doczytałam mam kaszkę mannę Nestle i chcę podać pół łyżeczki do mleka na noc lub do obiadku w ciągu dnia, jak mam podać? najpierw ugotować czy wystarczy wsypać w postaci proszkowej bo zgłupiałam![]()
ale jestem zła na siebie.
wczoraj dałam Olci pomemłać brzoskwinię i tak okropnie ja wysypałoz buzi zeszło prawie wszystko, ale plecki ma okropne
musiałam ją ułożyc na boczku, bo ciągle sie drapała.
kurde, a mogłam pomyśleć wcześniej, sama czasem po brzoskwini mam wysypkęale jestem zła
ile czasu to może trwać??