• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
no i grzdylek sie obudzil kupe walnął i dalam mu mleko ale wypil tylko 50 ml, czyli glodny nie byl, a to utwierdza mnie w przekonaniu ze jednak trzeba zmienic mu co nieco, jutro z rana dostanie kaszke, a obiad nie wczesniej jak 11.30 w miedzyczasie dam mu najwyzej herbatke

a ja nie wiem co robic, bo maly juz od 2 miesiac budzil sie tylko raz na mleko, tak ok 3-4 w nocy, a teraz od jakiegos tyygodnia i po 2 razy wcina butle (po czym rano oczywiscie nie chce juz jesc). myslalam ze teraz to juz bedzie przesypial cale noce, a jak narazie efekt jest odrwotny :/

my dziś pierwszy raz jedliśmy cielęcinę, Franko wciągnął cały słoiczek prawie z nakrętką włącznie:-) mam nadzieję, że będzie ok bo to ponoć silny alergen

oj a my dziś pierwszy raz gluten w zupce, tylko u nas dziś wypadł dzień że sama zrobiłam jej zupkę i zjadła całą miseczkę jaką naszykowałam. też się obserwujemy czy nic się nie podzieję, ale myślę że nie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry