Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mojemu idento, nie jest mu goraco, a ze stop kapie...No właśnie
Kubie poci się kark, ale tylko jak je - podejrzewam, że od wysiłku i od tego, że główka leży na mojej ręce. Ale mocno pocą mu się stopy i dłonie, nawet gdy są chłodne![]()

Moja Pola to za jabłuszkiem przepada, mlaska przy tym tak śmiesznie. Natomiast kaszkę je koło godziny 15 i zjada super bo 150ml +proszek.Jemy w dzień, bo jak dawałam na noc to godzina 3 w nocy a mała z płaczem się budzi bo głodna. A tak na noc wypije 180 ml+proszek mleczka i śpi bez pobudek to rana Na razie podaje jej tylko kaszkę ryżową z jabłkiem, ale kupiłam wczoraj z brzoskwiniami, zobaczymy czy posmakuje. Dziś zjadła dwie łyżeczki banana ale spróbowała i zrobiła śmieszną minkę. Chyba banan nie będzie jej ulubionym owocem :-)Wczoraj Natalka skosztowała jabłka, smakowało jej bardzo, wydawała super dźwięki i otwierała buźkę, wieczorem dałam jej kaszkę Bobo Vity, ale zjadła nie całe dwie łyżeczki![]()
Będzie dobrze, ja to co ty teraz przechodziłam z pierwszą córcią. Okazało się wtedy że ma skazę białkową dostała odpowiednie mleko i powolutku wszystko przeszło. Nowości wprowadzałam później niż normalnie ale jednej strony lepiej dla jej brzuszka. Mleka w postaci płynnej moja córka do tej pory nie może pić bo zaraz ma ból brzuszka.ale Wam zazdroszcze wprowadzania kaszek i innych nowych pokarmow.
My czekamy, trzeba unormowac sytuacje z mlekiem, by moc cos wprowadzac.