• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

moj ma tak samo fiołkowa ...ale jak je..a stópki mu sie pocą zauważyłam jak fika albo się bardzo nad czymś skupia np na rączkach albo zabawkach...wiec norma..no stress;)

czy wasze maludy też chrapią?:confused:

reklama
Wczoraj Natalka skosztowała jabłka, smakowało jej bardzo, wydawała super dźwięki i otwierała buźkę, wieczorem dałam jej kaszkę Bobo Vity, ale zjadła nie całe dwie łyżeczki :P

Wczoraj Natalka skosztowała jabłka, smakowało jej bardzo, wydawała super dźwięki i otwierała buźkę, wieczorem dałam jej kaszkę Bobo Vity, ale zjadła nie całe dwie łyżeczki :P
Moja Pola to za jabłuszkiem przepada, mlaska przy tym tak śmiesznie. Natomiast kaszkę je koło godziny 15 i zjada super bo 150ml +proszek.Jemy w dzień, bo jak dawałam na noc to godzina 3 w nocy a mała z płaczem się budzi bo głodna. A tak na noc wypije 180 ml+proszek mleczka i śpi bez pobudek to rana Na razie podaje jej tylko kaszkę ryżową z jabłkiem, ale kupiłam wczoraj z brzoskwiniami, zobaczymy czy posmakuje. Dziś zjadła dwie łyżeczki banana ale spróbowała i zrobiła śmieszną minkę. Chyba banan nie będzie jej ulubionym owocem :-)

reklama
ale Wam zazdroszcze wprowadzania kaszek i innych nowych pokarmow.
My czekamy, trzeba unormowac sytuacje z mlekiem, by moc cos wprowadzac.
Będzie dobrze, ja to co ty teraz przechodziłam z pierwszą córcią. Okazało się wtedy że ma skazę białkową dostała odpowiednie mleko i powolutku wszystko przeszło. Nowości wprowadzałam później niż normalnie ale jednej strony lepiej dla jej brzuszka. Mleka w postaci płynnej moja córka do tej pory nie może pić bo zaraz ma ból brzuszka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry