fiołkowa
Fanka BB :)
Kuba też tak ma. Jakby sobie nagle przypomniał, że Bebilon jest fujw sumie moja czasem tak robi przy butli... wypije troszkę i zaraz jest prężenie się i odwracanie... tez nie wiem, dlaczego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kuba też tak ma. Jakby sobie nagle przypomniał, że Bebilon jest fujw sumie moja czasem tak robi przy butli... wypije troszkę i zaraz jest prężenie się i odwracanie... tez nie wiem, dlaczego?
ionka - i co wtedy robisz?? Bo u nas czasami pomaga trzymanie do odbicia i czasami zje po odbiciu a czasami dalej jest wrzask i nie chce jeść:-(
dzięki Fenix, spróbuję jeszcze w jakiejś innej pozycji, chociaż ja od początku karmię w jednej, ciągle tej samej:-)
A próbowałaś wtedy dać drugą pierś? A może już nie chce więcej po prostu?Tylko ona zaczyna się wyginać i płacze i odwraca głowę od piersi:-(
ionka nie ma się czego wstydzic.no przeważnie nic nie działaalbo daję jej pooglądać tv <wstyd> jednym okiem, to zjada więcej.
albo chodzę z nią po domu i ona coś tam pije, ale wiem, że to na dłuższą metę niemożliwe...

No próbowałam, ale też płacze i głowę odwraca. A wcześniej nie jadła tak krótko, przed chwilką też ją karmiłam to ciągnęła cyca przez 45 minut, no i wtedy mam pewność, że się najadła, tym bardziej, że w czasie karmienia to z tego drugiego cycka swobodnie wyleci około 100 ml mlekaA próbowałaś wtedy dać drugą pierś? A może już nie chce więcej po prostu?
Tylko ona zaczyna się wyginać i płacze i odwraca głowę od piersi:-(
Myślę, że powinnaś zaufać małej. Może się najada w 5 minut po prostu, a pozostały czas przy piersi to zabawa. A to krótkie ssanie to jest po jakim odstępie od poprzedniego karmienia? Bo może chciała się tylko napić, a nie była głodna?No próbowałam, ale też płacze i głowę odwraca. A wcześniej nie jadła tak krótko, przed chwilką też ją karmiłam to ciągnęła cyca przez 45 minut, no i wtedy mam pewność, że się najadła, tym bardziej, że w czasie karmienia to z tego drugiego cycka swobodnie wyleci około 100 ml mleka
dziewczyny ratujcie, bo sama nie wiem co o tym myśleć. Od kilku dni Basia w dzień je z cyca bardzo krótko, tzn. średnio 5 minut, czasami jest jedno lub dwa dłuższe karmienia około 40 minut. Ale martwią mnie te króciutki posiłki, po tych kilku minutach Basia zaczyna płakać i odwracać główkę w tył, aż cała się tak mocno wygina a po chwili znów próbuje złapać brodawkę ssie chwilkę i wszystko zaczyna się od początku. Myślałam, że to może przez te upały ale od 3 dni nie jest aż tak gorąco a problem pozostał. Chyba jutro przejdę się do pediatry, żeby chociaż sprawdzić ile dobrała.
Mojej chce się po prostu pić.
Jak spije z cyców chude mleczko czyli sie napije to pręży sie, wygina i wtedy dajej jej herbatki koperkowej i dudni flache do dna :-) Prezy sie dlatego bo juz zaczyna lecic mleko tłuste czyli te którym sie najada a ona chce tylko pić