Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam to samo z moją Polą. wierci się i skacze po paru łyżkach a jak jej włożę łychę do buziaka to zjada i nie wiem właśnie czy dawać dalej czy robić stop. jutro pierwsza zupka, ciekawa jestem jak nam pójdzie. a soczków moja mała to nie bardzo coś chce pić, woli wodę lub herbatkimoj przewaznie zje 1/3 sloika owocow, a warzywne rzeczy to ledwo pare lyzek. raz zdarzylo mu sie zjesc pol sloika owocow. za to soczki rozrobione z woda pije chetnie
w sumie to nie wiem czy on jeszcze chce czy nie jesc, bo zaczyna pokrzykiwac i sie wiercic, ale jak lyche wkladam to zjada. tyle ze mi sie wydaje ze mu sie juz nudzi to siedzenie.
mamuśki czy wasze dzieci zjadają cały słoiczek owocków?
Bebiko na pewno smaczniejsze niz Nutramigen :-)
mojej do deserków nie trzeba zachęcac,natmiast do obiadku czy zupki juz raczej tak.mamuśki czy wasze dzieci zjadają cały słoiczek owocków?