polusia
kocham moje dziewczyny
ale jak wsypać kleik do zupki, czy rozrobić z wodą i wymieszać dopiero?mozesz kliekiem zagescic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale jak wsypać kleik do zupki, czy rozrobić z wodą i wymieszać dopiero?mozesz kliekiem zagescic.
muszę tak wypróbować bo sama zupka dla małej to na 40 min wystarcza a później jest głodnaNie no wsyp troche do zupki i mieszaj az uzyskasz porzadana konsystencje.
Kurcze widze że większość dzieciaczków wcina już warzywka a niektóre nawet owoce coraz częściej myśle żeby Oli wprowadzić coś innego a nie tylko mleko i mleko ale boje się czy nie za wczas. Mała dodatkowo je nutramigen chociaż nie ma stwierdzonego uczulenia, je go z zupełnie innych powodów. Może najwyższy czas coś jej urozmaicić :-)
jutro jak bedzi oki to dam jej 40 soku i 60wody bo jej smkowal strsznie
chyba moge taka ilosc co?? mialam czekac jeszcze 3 tyg jak jej rozszerze diete ale mam cicha nadzieje ze polepsza sie kupki po nim bo znowu sa mega problemy z jej zrobieniem
a podobno jabłka dzialaja rozluznijaco;-)
Grześ też tak robi ( moim zdaniem ta zupka jest mało treściwa )mamusie drogie poradźcie coś: moja Pola zjadła cały słoiczek zupki marchewkowej z ryżej, w słoiczku jest 125 g. zjadła to 10:30 a 11:15 ona bek i głodna zjadła jeszcze 90 ml mleka i dziecię zadowolone. czy można zagęszczać takie zupki i czym to robić? boję się że Pola będzie zaraz głodna po takiej zupce. chyba że trafił mi się głodomorek :-)