• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

kurcze a mojej Poli wyszły jakieś krostki na buzi. dostała dziś soczek jabłko-winogron i nie wiem czy nie od winogronu. zobaczę co bedzie jutro jak zejdą znaczy potówki jak nie to winogron uczulił. a jeszcze dziś pisałam że małej nic nie wychodzi a tu taki klops

reklama
kurcze a mojej Poli wyszły jakieś krostki na buzi. dostała dziś soczek jabłko-winogron i nie wiem czy nie od winogronu. zobaczę co bedzie jutro jak zejdą znaczy potówki jak nie to winogron uczulił. a jeszcze dziś pisałam że małej nic nie wychodzi a tu taki klops
A myślisz, że tak szybko mogła zareagować na soczek? Może to coś z wczoraj?

Jednak wróciłam do nutramigenu,bo wysypały sie czerwone suche placki na brzuszku i szyjce.Tak sie umawiałam z pediatrą ze jak bebiko nie pomoze to odstawic i dawac nutramigen 2.

Pawelek tez ma kilka suchych plackow, tylko mowie, nie wiem czy od mleka.. czy od tego nieszczesnego selera.
Przed selerem jadl Bebiko i bylo ok.

reklama
Pawelek tez ma kilka suchych plackow, tylko mowie, nie wiem czy od mleka.. czy od tego nieszczesnego selera.
Przed selerem jadl Bebiko i bylo ok.

A teraz pomyslałam ze te placki to jest od baleneum w tym go kąpie i tam ze moze dostac czerwone suche placki i swedzenie,ale on ma jeszcze całą taką szorstką skórke i to jest chyba skaza,sama juz niewiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry