Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo moja cały czas pije ze smoczków gumowych NUK-a. Nie chce silikonowych Aventa, więc się tak zastanawiam czy chwyci ten z kaszkąMoże będę próbować metodą prób i błędów i kupię ten lovi skoro mówisz że leci super
![]()

Dziewczyny jak podajecie owocki ze sloikow to na cieplo czy w temp pokojowej? A zupki jak?
Ja dzis wyjelam z lodowki pol sloika z gruszka i dalam Malej lyzeczke oblizac zeby zobaczyla co ja tam z tym sloikiem robie (a chcialam go podgrzac troche) i tak sie zalizywala ta zimna gruszka chyba jej na zabki dobrze zrobilo. A jak podgrzalam to juz mniejszy entuzjazm![]()
ja tez podgrzewam jak z lodowki ale Jaskowi mniej smakuje takie cieple, tez woli zimneDziewczyny jak podajecie owocki ze sloikow to na cieplo czy w temp pokojowej? A zupki jak?
Ja dzis wyjelam z lodowki pol sloika z gruszka i dalam Malej lyzeczke oblizac zeby zobaczyla co ja tam z tym sloikiem robie (a chcialam go podgrzac troche) i tak sie zalizywala ta zimna gruszka chyba jej na zabki dobrze zrobilo. A jak podgrzalam to juz mniejszy entuzjazm![]()