Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam, ja podaje mojej Alicji kaszke z butelki lovi ze smoczkiem trojprzeplywowym super leci/ale to chyba nie gumowy smoczek...
Dziewczyn ja długo sprawdzacie nowy produkt, czy nic się nie będzie działo?? Ja do tej pory robiłam to przez dwa dnia ale wczoraj w tv jakaś lekarka mówiła, że najlepiej karmić nowym składnikiem przez tydzień. Teraz to już sama nie wiem.
kumpela mi dobry patent sprzedała na zupki: gotuje się większa porcję, na kilkanaście dni, potem przekłada do foremki na muffinki i zamraża, zamrożone porcyjki przekładamy do woreczka i dalej do zamrażarnika i tym sposobem raz gotujemy a mamy nawet na 2 tygjuż dwoje dzieci karmi tym sposobem
jak gotowałam to sie przeraziłam ile z tym roboty, ale w sumie raz na 2 tyg to można
![]()
U nas dzis tez zupka recznie robiona (ziemniak, marchewka, dynia, zalane woda i podduszone, na koniec lyzka oliwy z oliwek)A reszte zawekowalam w 3 male sloiczki.
Dyni mam duzo z ekologicznej uprawy wiec pozniej zrobie z niej przecier i pozamrazam (metodoa kostek do lodow), Bedzie na dluzej a malutkiej dynia baaaaaardzo am am
Anik my tez mamy manne dodawac, powiedz jak to robisz? Zagotujesz lyzeczke kaszki z zupka czy zrobisz manne osobno i dodasz? Czy jakas kaszke typu instant dla dzieci kupilas?