Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
),a u każdego dziecka inaczej się odbywa ząbkowanie ,wiec trudno mi określić ile to potrwa
W koncu z tego co tam pisza (na opakowaniu zageszczacza)to nie ma tam specjalnych skaldnikow tylko tyle ,ze mleczko robi sie bardziej geste niz normalnie
Nie wiem co o tym myslec... prawde mowiac ten preparat duzo kosztuje a kleik ryzowy jest tani i moglabym tylko troszke go dodawac.Jak myslicie??
Zobaczysz jak się zachowuje po tym.,moze akurat przypasuje mu i nie będziesz musiała kupować tak drogiego mlekamartag,pracowała i zarabiała kasę na utrzymanie chałupy ale coś jej nie wyszło i to co miała przywieźć to rozwaliła w sklepach na ciuchy,buty i prezenty,AUTENTYCZNIE! Niezbyt mądra jest...Moze i ja mojemu kupie takiego miska, na razie nie spi z niczym, to moze lepiej go nie przyzwyczajac.![]()
Olu a co tesciowka w Stanach robila, jesli moge spytac
Jak jestem zbyt wscibska to nie odpowiadaj,ja sie nie obraze:-)

;-) dla mnie to nie do pomyślenia żeby praktycznie nic kasy nie przywieźć,a była tam 8 miesięcy!
ledwo mi część kasy oddała,co jej na wyjazd pożyczyłam ale to inna bajka....a teraz jeszcze "wzięła" sobie od nas 10 tysięcy z naszej weselnej kasy na nowy piec do domu,niezła jest,no nie?
;-) 
to prawda przez 8 miechow mozna juz dolozyc jakas kase szczegolnie jak tu sie nie ma duzych wydatkow (oplaty, samochod itd), no ale wiesz miala gest kobitka nie
A z ta kaska na piec to juz przegiela, juz na to mogla sobie zostawic