reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie naszych maluszkow

Wiolu a co stosujesz na te ząbki?
Hmmm te napady zlosci ma tak 3-4 razy dziennie i wtedy to chyba zel bylby najlepszy, ale jaki?
raczki cale wpycha, ale mało się slini, czasem cos jej pocieknie z buziaczka. I nie orientujesz sie jak dlugo to potrwa?

reklama
Reamonn jest troszkę tych żeli na rynku i każdy z nich ma praktycznie takie samo działąnie Dobry jest DENTINOX-GEL N ale są też inne i mają takie samo działanie.A co do ślinienia to musisz się przyzwyczaić bo to potrwa dosyć długo (zapas śliniaczków:-D :-D ),a u każdego dziecka inaczej się odbywa ząbkowanie ,wiec trudno mi określić ile to potrwa

A ja sie wlasnie zastanawiam czy nie moglabym zageszczac mleczka synkowi kleikiem ryzowym zmiast tego zageszczacza dla dzieci ulewajacych:confused: W koncu z tego co tam pisza (na opakowaniu zageszczacza)to nie ma tam specjalnych skaldnikow tylko tyle ,ze mleczko robi sie bardziej geste niz normalnie:baffled::confused: Nie wiem co o tym myslec... prawde mowiac ten preparat duzo kosztuje a kleik ryzowy jest tani i moglabym tylko troszke go dodawac.Jak myslicie??

Co prawda jestem nowa na tym forum, ale od jakiegoś czasu je przeglądam i mam prośbę, czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć od kiedy zacząć wprowadzać jabłuszko. Mój synuś skończył dziś 3 miesiące (od 2,5 jest karmiony butelką Bebilonem Pepti 1), ostatnio pediatra stwierdził, że jak mały skończy 3 m-ce to można mu zacząć podawać jabłko, ale czy to nie za wcześnie?

Monia ,mój synuś też je bebilon pepti 1 a już jedliśmy troszkę jabłuszka ,potem marcheweczkę ,pijemy już soczek jabłkowo-marchewkowy i jabłkowy ,a do mleczka dodajemy kaszki jabłkowe i malinowe.Rozpoczynaliśmy od zwykłej ryżowej bezmlecznej

Moze i ja mojemu kupie takiego miska, na razie nie spi z niczym, to moze lepiej go nie przyzwyczajac.:confused:
Olu a co tesciowka w Stanach robila, jesli moge spytac
Jak jestem zbyt wscibska to nie odpowiadaj,ja sie nie obraze:-)
martag,pracowała i zarabiała kasę na utrzymanie chałupy ale coś jej nie wyszło i to co miała przywieźć to rozwaliła w sklepach na ciuchy,buty i prezenty,AUTENTYCZNIE! Niezbyt mądra jest...:tak:

to prawda,harowała ciężko,ale jest uzależniona od zakupów,to podobno się leczy...:tak: ;-) dla mnie to nie do pomyślenia żeby praktycznie nic kasy nie przywieźć,a była tam 8 miesięcy!:szok: ledwo mi część kasy oddała,co jej na wyjazd pożyczyłam ale to inna bajka....a teraz jeszcze "wzięła" sobie od nas 10 tysięcy z naszej weselnej kasy na nowy piec do domu,niezła jest,no nie?:wściekła/y: ;-)
ale to nie ten wątek...:zawstydzona/y:

reklama
O rany Olenka, tesciowka to jednak super jest;-) :-D to prawda przez 8 miechow mozna juz dolozyc jakas kase szczegolnie jak tu sie nie ma duzych wydatkow (oplaty, samochod itd), no ale wiesz miala gest kobitka nie:-D A z ta kaska na piec to juz przegiela, juz na to mogla sobie zostawic:tak:

Do góry