Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Musze sie chyba rozejrzec za jakimis bezmlecznymi kaszkami...szczerze mowiac jestm zielona w tym temacie...lekarki sie nie zapytam..bo chyba by mnie zjadla...za to ze chce mu cos podac oprocz mojego pokarmu przed ukonczeniem 6 mies.jeszcze ostatnio mnie przestrzegala..i przypominala.. jeszcze jedno pytanko..to jabluszko mam mu podawac w godzinie normalnego karmienia???i to juz wystarczy???czy po jabluszku...piers...i normalny rytm co 3 h...![]()
ja na początku zaczęlam od 3 łyżeczek jabłuszka ale Oli pluł i sie krzywił i jak dałam mu marchwkę to od razu zjadł pół słoiczka i do tej pory wcina słoiczek na 2 razy! Spróbuj własnie od jabłuszka albo marchewki albo połączone,z bananem jeszcze bym poczekała,jak znajdziesz to kup tez marchewkę z warzywami,,np pietruszką,selerem,u nas to ulubione danie! Nie obawiaj się tylko na początku dawaj po troszku i obserwuj,u nas kupka po marchewce aż się wylała z pieluszki,była pomarańczowa a teraz tez w takim kolorze ale za to zbita...powodzenia i napisz jak smakowało Briankowi!
Jak do tej pory nie mieliśmy żadnych dolegliwości żołądkowych, a przy okazji chętniej ssie pierś...
Oczywiscie jesli ktos chce, to niech daje, przeciez nie kazde dziecko tak samo reaguje;-)
v