Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziennie czy jednorazowo??

. A to ściągnięte mleczko żal było wywalić i dałam później przez butle. Małej butla się nie podoba. I tu pytanie - czy takie 4 miesięczne dzieci jedzą mleczko przez smoczek 1 czy jakiś inny? Strasznie wolno leciało i mała się wkurzała. Po chwili mleczko wywaliłam i dałam cyca i mała się na niego rzuciła!![]()

....mam TT i dr. B
, aby wziela smoka 

na razie łyżeczka jest beee![]()
Wcześniej dawałam jej wszystkie witaminy, probiotyki i debridat łyżeczką i teraz ma do niej awersję.
Muszę odpocząć od łyżeczki żeby zapomniała o tych przykrościach ;-):-)
Dopiero za miesiąc chcę dać jej łyżeczkę. Ale może spróbuję wcześniej...

Ja probowalam dac malej butelke z herbatka lub woda (wczoraj i przedwczoraj ).... i ona nie umie jej ssac....mam TT i dr. B
Zalezy mi aby podczas przelotu , przelykala cos ...bynajmniej uszy nie beda ja bolaly ...Co tu zrobic, aby wziela smoka
Cycka nie dam rady bo bedzie na moich kolanach przypieta, ...
generalnie chodzi mi o start i ladowanie
ardzesh a Mila zalapala o co chodzi ... Kaja dmucha w tego smoka i leca babelki , ale w srodku butelki heheheh![]()

Juz wszystko wiem ... dziewczyny z forum Mamy z Irlandii mowily ze na pokladzie nie robia problemow i bede karmic CYCUSIEM
a wiec butla idzie precz ;-)..juz nie bede jej meczyc aby sie uczyla pic![]()
tylko karz mężowi dobre miejsca zająć żebyś miała choć trochę intymności