lajfik
Kuba i Kaja;*
wydaje mi sie ze , nie skonczyla sie jeszcze produkcja mleczka w tej piersi , mozliwe ze zapchaly sie niektore kanaliki i stad ten bol , mleczko leci bo piers byla pobudzana ...powinno samo zaniknac jak nie bedziesz karmic ani sciagac ... sprubuj moze to rozmasowac ..a jak nie minie bol po 2,3 dniach to idz do gina i ona oceni sytuacje ...:-).. tylko to mi przychodzi do glowy ;-)dziewczyny pomóżcie, od tygodnia nie ściągam już mleka i nie karmie piersią i mam problem z prawym cyckiem - jest miękki, poza lewą stroną, która sprawia wrazenie jakby ktoś tam włożył coś twardego. troche boli jak naciskam. a jak nacisne mocniej to leci ciurkiem mleko, ale tylko jakby z jednego kanalika... nic mnie nie boli, nie gorączkuje - czy to jest jakis zastój po zatrzymaniu laktacji? nie wiem czy mam z tym isc na usg czy samo minie
cos tam jeszcze ci zostalo w tych kanalikach... jak tak masz to moze lepiej sciagnij laktatorem choc raz dziennie? ja teraz sciagam raz albo dwa razy dziennie i na razie nie mam problemow z piersiami - na razie boje sie odstawic laktator calkiem
albo zapytaj gina o jakies tabletki na zachamowanie laktacji - tak bedziesz spokojniejsza

na stare lata i nie wiadomo dokladnie z jakiej przyczyny, ale robia jej badania itp i przepisal jejlekarz na to cos... wiem na pewno ze kobietom po porodzie tez mozna cos przepisac na zachamowanie laktacji