reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kochana, powiem Ci tylko tyle, ile kobiet - tyle objawow. Kazda z nas jest inna. Niektore kobitki czuja moment zagniezdzenie, inne nie wiedza ze sa w ciazy poki nie maja brzuszka pod nosem. Dla mnie Twoje objawy moga sugerowac ciaze ale nie musza. Dowiemy sie jak zatestujesz. Bede czekala z zacisnietymi kciukami :-)

reklama
Dzieki za odp i kciuki:) poczekam jeszcze na test:) nie bede latac przeciez co miesiac po test, bo brzuch mnie zaboli:) A o objawach dziewczyn poczytalam sobie:) na prawde mnosto tego jest:)
Odezwe sie na pewno w weekend i napisze czy dostalam czy tez nie:)

Dziewczyny, jeszcze mi sie nasunelo takie pytanie - czy jak sie staracie o dziecko, to pijecie alkohol czy odstawiacie lub ograniczacie? bo tak na prawde to ciaze mozna na 100% stwierdzic raczej po braku okresu, czyli czesto miesiac od zaplodnienia (o ile sie nie myle).
Zatem w tym czasie jak ktos nie wie moze daje prowadzic "niezdrowy tryb zycia" - pic, palic.. Jaki to ma wplyn plod?
Ja ostatnio na wszelki wypadek przestalam pic alkohol, ale jak teraz nie wyjdzie, to wracam do "niezdrowego' zycia:) Bo przez skad mam wiedziec ile nam przyjdzie starac sie o dziecko?:)

Ja mam dobre przeczucie, szczegolnie przez te Twoje zawroty glowy. Powiem Ci, ze pomimo tego, ze prawie w kazdym cyklu "jestem w ciazy", to w glowie mi sie jeszcze nie krecilo chyba nigdy :):):) No nic, czekam na dobre wiescie w weekend :)

witajcie czytam co pisałyscie mi tesz zawroty głowy mineły ale zato mam wieksze piersi i boloce :-(jajniki dalej bolo jak pszy okresie noi @, spuznia mi sie 12 dni zobaczymy co jutro gin powie :zawstydzona/y:

reklama
witam z tego co ja wiem niemiałam problemuw z chormonami bo lekarz robił mi badania wiec zobaczymy co mi jutro powie bo cos brzuch mi sie troszke wiekszy zrobił ale nienakrecam sie bo poco mam sie rozczarowac :zawstydzona/y:

Do góry