reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć Dziewczynki!
super, że fasolki się sypią wspaniale się zaczyna kolejny miesiąc...
w Czwartek ide na swoją pierwsza wizyte w tej ciąży do gin i denerwuje sie troszke...powiedziała ze bedziemy tetna słuchać, jestem bardzo szczęśliwa i zdenerwowana..
Wygląda na to że musze jak najszybciej zanieść szefowi zaświadczenie bo zwolnienia sę szykują a ja po 13, 14 h to już chyba nie wysiedze w pracy...boje sie o fasoleczke..
Pozdrawiam Was!

Jedna dobra wiadomosc mniej, wlasnie dostalam @

reklama
Camelia dzieki, nie rozpaczam. Chcialam zrzucic pare kilo, i wlasnie od jutra zaczynam diete plaz poludniowych:-) Powodzenia zycza innym staraczkom, moze Wy bedziecie mialy wiecej szczescia, trzymam kciukasy:-)

dziekuje dziewczyny za gratulacje!jeszcze do mnie nie doszlo to hehe:-)
Nicole prosze oto fluidki: **********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************co do zajscia w ciaze to ja naturalie zaszlam...do konca grudnia bralam tab anty. takze nie spodziewalam sie ze tak szybko zafasolkuje...
mam nadzieje ze wy wszystkie tez niedlugo zafasolkujecie:-)buziaki
Juz napiałam na innym forum , ale jeszcze raz gratuluje!:tak:
Kochana napisz jakieś cenne porady! zawsze może się przydadzą!
Buziaki

Test ciążowy wyszedł negatywny, @ jeszcze nie mam. Jak dostanę @ to robię sobie 2-3 miesiące przerwy od stymulacji, zabiegów i próbujemy naturalnie. Może kupię jakiegoś wiesiołka, zawieszę dzwonki Feng Shui nad naszym łóżkiem i... do roboty;-)

Przykro mi Kochana... Ale gratuluje pozytywnego podejscia do sytuacji, tak trzymac !!! :-D Takim optymistkom uda sie najpredzej, zobaczycie :tak:

hej dziewczyny!dzis mialam @ dostac ale nie przyszla ta wredota wiec lecac do pracy zaopatrzylam sie w tesciora i wyszly mi dwie kreseczki wprawdzie jedna jest bledsza ale jest:p...jeszcze do mnie to nie dotarlo:)) potem postaram sie tescik wkleic...:-):-)

GRATULUJE Z CALEGO SERDUSZKA !!! Zycze cudownych 9 miesiecy a pozniej zdrowego, rozkosznego bobaska :tak::-D

Gratuluje, i oby dzidzia byla zdrowa :-):-):-):-)

Dominika, w ktorym dniu cyklu jestes??? U mnie dzis sie zaczal 37 dzien cyklu, a @ nie ma :szok: Na przyspieszenie ewentualnego okresu stosowalam przytulanka, goraca kapiel, nawet raz zaaplikowalam sobie dwie no-spy, i tez nic. Gdybym byla w ciazy, to tez bylby to moj 6tydzien. w tamta srode testowalam i jedna kreska, wiec sama nie wiem, moze ten test byl taki jakis bylejaki, bo u mnie przewaznie kosztuja 8 - 10, a ja kupilam za 1.23 :-)Niby 25mlU i wazny do 2010 roku, wiec sama nie wiem :-( Wredna @.

U mnie to dzis 23dc tak wiec jest jeszcze wczesnie, ale ostatnie dwa cykle mialam 27 - dniowe. Trzymam wciaz za Ciebie mocno kciuki !!! :tak:

Jedna dobra wiadomosc mniej, wlasnie dostalam @

Ojoj... :-( Trzymaj sie !!! Ale dobra strona tej sytuacji jest mozliwosc ponownego staranka :-p

Juz napiałam na innym forum , ale jeszcze raz gratuluje!:tak:
Kochana napisz jakieś cenne porady! zawsze może się przydadzą!
Buziaki

Popieram, popieram :tak: Tez czekam na cenne wskazowki :-)

normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłam :tak:zrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jest:szok:a rano temperatura mi spadła do 36,8 więc nie wiem co teraz myslec .Oszaleje wolałabym zeby nie byulo tych kresek niz ,żeby mi robiły taka nadzieję:rofl2:

Buziaki Zobacz załącznik 118797
Co o tym myslicie w rzeczywistosci jest vtroszke mocniejsza nie wiem co myslec

Test ciążowy wyszedł negatywny, @ jeszcze nie mam. Jak dostanę @ to robię sobie 2-3 miesiące przerwy od stymulacji, zabiegów i próbujemy naturalnie. Może kupię jakiegoś wiesiołka, zawieszę dzwonki Feng Shui nad naszym łóżkiem i... do roboty;-)

Nicole, przykro mi. U mnie jutro się okaże...

Feng Shui nie jest głupie! Ja wyczytałam, że dobrze mieć w sypialni obrazek z parką kaczek /nie pamiętam teraz, jak się nazywają:confused:/ i wykaligrafowany znak zapewniający szczęście małżeńskie. Mam taką książkę i chyba sobie coś takiego wymaluję;-), nie zaszkodzi:blink:

normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłam :tak:zrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jest:szok:a rano temperatura mi spadła do 36,8 więc nie wiem co teraz myslec .Oszaleje wolałabym zeby nie byulo tych kresek niz ,żeby mi robiły taka nadzieję:rofl2:

Buziaki Zobacz załącznik 118797
Co o tym myslicie w rzeczywistosci jest vtroszke mocniejsza nie wiem co myslec

Mnie sie wydaje ze to jest to :tak: Ta druga kreseczka jest jak najbardziej widoczna tak wiec badz przygotowana na fasolinke :-)

Nicole, przykro mi. U mnie jutro się okaże...

Feng Shui nie jest głupie! Ja wyczytałam, że dobrze mieć w sypialni obrazek z parką kaczek /nie pamiętam teraz, jak się nazywają:confused:/ i wykaligrafowany znak zapewniający szczęście małżeńskie. Mam taką książkę i chyba sobie coś takiego wymaluję;-), nie zaszkodzi:blink:
Tylko nie kaczki:sorry:, ale 2 łabędzie... czemu nie;-) Wczoraj poczytałam o ziołach o. Sroki i Klimuszki - podobno nawet dziewczynom z PCO pomogły. Ile w tym prawdy nie wiem - ale tonący i brzytwy się chwyta! Zaczynam kurację wg o.Sroki. Będzie niemiło, niesmacznie, ale co tam...:sorry2:No i wiesiołka też kupię!

reklama
Do góry