Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet taniejStelaże do baldachimu u niej kupić można za 30 zł chyba...
Baranki najładniejsze :-) Ja też się zastanawiałam nad czymś takimi, ale chciałam mieć ochraniacz na wszystkie boki łóżka.Bardzo ładna ale tam jest baldachim przezroczysty a ja takiego nie mogę mieć z tego względu, że dzidzia będzie z nami w pokoju. Znalazłam taką aukcję i się zastanawiam nad wzorem z barankami
7.el. POSCIEL+wypeł.+ochraniacz+ baldachim i stel (1425132342) - Aukcje internetowe Allegro

Ale kupiłam dwa ochraniacze - na początek niski i krótszy do momentu gdy Młoda będzie mniej mobilna. Można je prać - też brałam to pod uwagę :-) - więc będzie na wymianę jakby co.a ja znalazłam gdzieś link dot. tego wózka, może komuś się przydakat.j1, X-lander XQ model 2010 ma przekładaną spacerówkę, ja nad nim się zastanawiam, ale jeszcze nie widziałam go na żywo. Na forach o wózkach ma b. pozytywne opinie.
Kolejny lęk - poza troczkami w czapeczce -dziecko obijające główkę o szczebelki a nie daj Boże klinujące się tam.Ale kupiłam dwa ochraniacze - na początek niski i krótszy do momentu gdy Młoda będzie mniej mobilna. Można je prać - też brałam to pod uwagę :-) - więc będzie na wymianę jakby co.

i ja bym sie zgodziła

U mnie na pierwszym miejscu bezapelacyjnie jest proszek Dzidziuś (niestety nie wszędzie można go dostać, na pewno jest w Makro), potem Lovela (lubię jej zapach), nie sprawdzil się u nas Jelp, ale wiem, że wielu dziewczynom pasował.Dziewczynki a co proponujecie do prania rzeczy maluszków??Jakie proszki sprawdziły się Wam na początek przy noworodkach??Ja pamiętam prałam w płatkach mydlanych ale niczego nie mogłam tym doprać...![]()
Hmm, wiesz u mnie wózek lekki to taki w granicach 10-11kg maxJa rozglądam się za wózkiem 3w1. Interesuje mnie wózek lekki (bo jestem dość mała i nie udźwignę za ciężkiego), koniecznie z fotelikiem z atestami do samochodu i fajnie byłoby mieć możliwość odwracania dzidzi w różne kierunki, no i położenia dziecka spać w spacerówce, bo to też ponoć nie mają wszystkie wózki.
Rozglądam się między x-landerem (bo jest lekki, ale nie można obracać dzidzi), Tako Jumper (chyba x, bo jest lżejszy niż sam Tako Jumper, a poza tym ma wszystko co mnie interesuje), no i też Coneco Toledo (bo jest aluminiowy, ale chyba nie można zmienić kierunku jazdy).
I poradź mi, co tu wybrać?
Madzioolka, wszystkie powyższe wózki mają te kryteria, oprócz tacki. Znalezienie wózka z możliwością zamontowania tacki będzie bardzo trudne, a rezygnowanie z dobrego wózka tylko dlatego, ze tacki nie posiada, jest moim skromnym zdaniem bez sensu...Mam te same kryteria plus:
- pompowane koła, przednie skrętne,
- czterokołowiec,
- możliwość zamontowania tacki w spacerówce - wiele z Was pisało e to bardzo się przydaje
- żeby fotelik był wpinany w stelaż wózka
Forever, mój 3-letni syn nosił rozmiar 98/104, na pewno szukasz do 100cm?I tak oto szukam okazji do 100 cm![]()
Bardzo fajny ten kosz i duzy, bo niektóre są naprawdę malutkie i starczają na chwilę...ale moim zdaniem na zakup na 4-5mcy max, to cena jest kosmiczna... Z podobnych powodów kupiłam kołyskęa to se kupie na pewno:-):-)
WÓZEK kołyska ŁÓŻECZKO na ROLKACH kojec ŁÓŻKO eko! (1429552801) - Aukcje internetowe Allegro