Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też wolę ubranka bardziej stonowane - bez tony kokardek czy innych dodatków, takie sukieneczki z koronkami, kokardkami czy innymi cekinami to mi bardziej dla małego pieska "ciułały" pasuja niż dla własnego dziecka :-)Fajne :-) Widzę, że jesteś zdecydowana kolorystycznie
Ja właśnie oglądałam aukcje spódniczek i sukienek - stawiam na dżins oraz na jednolite kolory z małą ilością ozdób. Fajną rzeczą są komplety np. spódniczka z wszytymi majteczkami czy sukienka albo spódniczka z legginsami/rajstopami. Muszę wszystko to uporządkować pod kątem kolorów, aby wiedzieć czego mi brakuje np. odpowiednich rajstopek. Tata Młodej mówi, że za wcześnie na kupowanie ubranek a ja na to, że potem mogę nie mieć czasu no i nie przepadam za ganianiem po sklepach. I tak oto szukam okazji do 100 cm![]()
wychodzę z założenia że lepiej kupować częściej w mniejszych ilościach niż jeden raz a dużo - i frajda większa i jak oczy nie widzą takiego jednorazowego ubytku kasy na koncie to psychicznie mi lepiej :-)Mi też najbardziej podoba się ta w barankiBardzo ładna ale tam jest baldachim przezroczysty a ja takiego nie mogę mieć z tego względu, że dzidzia będzie z nami w pokoju. Znalazłam taką aukcję i się zastanawiam nad wzorem z barankami
7.el. POSCIEL+wypeł.+ochraniacz+ baldachim i stel (1425132342) - Aukcje internetowe Allegro

Coś mi się wydaje że chyba i my zostaniemy właścicielami tako jumpera :-) przynajmniej tak na pierwszy rzut oka to jakoś najbardziej pasuje mi ten modelMadzioolka dopisuję się do Twoich kryteriów.
5W1 TAKO JUMPER 2011 WOZEK WOZKI 16 X GRATIS (1421571447) - Aukcje internetowe Allegro
CONECO WÓZEK 3w1 TOLEDO+FOTELIK ALU+7xGRATIS (1423260621) - Aukcje internetowe Allegro
A ciuszki przecudne. Jak Wy wynajdujecie takie piękności?

Aha, dzięki za radę ;-)Madzioolka, wszystkie powyższe wózki mają te kryteria, oprócz tacki. Znalezienie wózka z możliwością zamontowania tacki będzie bardzo trudne, a rezygnowanie z dobrego wózka tylko dlatego, ze tacki nie posiada, jest moim skromnym zdaniem bez sensu...
Ja miałam tackę w wózku Graco, ale wózków Graco nie polecę najgorszemu wrogowi. To było najgorzej zainwestowane 900zł w moim życiu...

KAT.1- zobacz o ile w necie x lander tańszy niż w sklepie
przykładowa oferta
WÓZEK X-LANDER XA GONDOLA+SPACERÓWKA TORBA (1423525886) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER XA+GONDOLA+TORBA+FOLIE+PARASOL WYS GRATIS (1435094831) - Aukcje internetowe Allegro
A który kolor Ci się podoba? mi jungle zdecydowanie![]()
Słuchajcie, a mam jeszcze takie pytanie- czy da się gdzieś kupić przez internet wózek na raty? Bo potrzebujemy wziąć coś na raty- ponoć jak się weźmie coś na min. 10 rat i ładnie spłaci, to przydaje się to przy braniu kredytu- dla banku taki człowiek b. wiarygodny, bo widzą, że spłacił- tak przynajmniej mi doradzało małżeństwo które w ostatnim czasie brało kredyt. A że nie mamy pomysłu co by tu wziąć na raty, to może właśnie wózek...
Zebrra, a taki fotelik maxi cosi wpinany do z landera to ile kosztuje mniej wiecej? i do kiedy dzidziuś moze w nim jeździć? pokaż jaki Ty byś kupiła)