reklama

Kiedy na zakupy ;)

zahaczyłam jeszcze wzrokiem o Mutsy Transporter, ale nie zagłębiałam się jeszcze w opinie o nim, wczoraj na grupie na Goldenline przeczytałam, że plastikowe zaczepy często się łamią, a są one podstawą konstrukcji wózka. Więc chyba słabo raczej...Wizualnie b. ładny.
[/B]

No to się zdziwiłam tymi zaczepami. Mój brat ma Mutsy Urban Rider i są mega zadowoleni. Dodam że mieszkają w górach i teren na którym mieszkaja jest mało przyjazny. Wózek sprawdził się świetnie. Ja właśnie jestem na niego zdecydowana już kiedyś o tym pisałam. Biorę od brata gondolę ale stelaż i spacerówkę chce swoje. Poczytam jeszcze o tych zaczepach, bo się zaniepokoiłam.

reklama
No to się zdziwiłam tymi zaczepami. Mój brat ma Mutsy Urban Rider i są mega zadowoleni. Dodam że mieszkają w górach i teren na którym mieszkaja jest mało przyjazny. Wózek sprawdził się świetnie. Ja właśnie jestem na niego zdecydowana już kiedyś o tym pisałam. Biorę od brata gondolę ale stelaż i spacerówkę chce swoje. Poczytam jeszcze o tych zaczepach, bo się zaniepokoiłam.
Setana, ale to w Transporterze, nie wiem jak w innych Mutsy

Forever, masz w zupełności rację, pomroczność ciążowa mnie ogarnęła i pomyliłam się w obliczeniach ;)

Liczę, ze 74 wypadnie mniej więcej w wieku 6 mcy, więc zima...
Ufff... Bo ja nakupowałam letnich kreacji na 80 cm.....
Dziś zaczęłam interesować się tematem fotelika.Muszę przede wszystkim ustalić czy moje autko ma zamontowany system Isofix.

Wróciłam z zakupowych wojaży...najpierw o wózku...byłam w sklepie który ma tylko wózki Tako...i co Wam powiem to powiem że zachorowałam na najnowszą werscję Tako Warrior...najnowższy model...czym się różni od X...stelażem, designem i gondolka jest większa co dla mnie też jest ważne...no i jest bardziej "miękki" niż Jumper X...różnica ogromna w prowadzeniu...i kurde zakochałam się w tym wózku i innego już nie chcę...kosztuje 1350 zł..ale ponoć od przyszłego tygodnia ceny mają znowu wzrosnąć od 50 do 100 zł...wklejakm zdjęcia
Vertigo 6a 001.jpg

Vertigo 6a 005.jpg Potem byłam w lumpku i pepco i kupiłam 2 torby ubranek dla naszej księżniczki...później wkleję zdjęcia jak ogarnę te ciuszki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry