reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Ja właśnie wysłałam męża i brata na łyżwy i korzystając ze świętego spokoju przeglądam sobie na allegro śpiworki. Wrzucam dziewczyński, bo któraś z Was szukała:
ŚPIWOREK 0-3 MSC od złotówki bcm ŚLICZNY (1433776849) - Aukcje internetowe Allegro
i u tego samego sprzedawcy jesienny, jak ktoś lubi ostre kolorki
ŚPIWOREK 3-6 MSC od złotówki bcm (1433776529) - Aukcje internetowe Allegro
i mało praktyczne dla takiego malucha, ale śliczne- można zalicytować;)
Cudowny szlafroczek dziewczynka 0-3 msc HIT ! (1433776048) - Aukcje internetowe Allegro

Duz spiworków ma ten sprzedawca:
Bawełniany śpiworek Baby Blue (1440995671) - Aukcje internetowe Allegro
Sama jeden rozważam

W ogóle ten sprzedawca ma wiele fajnych rzeczy dziewczęcych za ok 10 zł, zobaczcie
Bawełniana tunika Baby (1397846388) - Aukcje internetowe Allegro
Bawełniane ogrodniczki Next (1397846922) - Aukcje internetowe Allegro
Traschka- a dla Ciebie body sukieneczka, nie ąż tak ładna jak te misialiny ,ale całkiem, całkiem
Bawełniane body-sukieneczka George (1397846949) - Aukcje internetowe Allegro
Bawełniana sukieneczka Tiny Ted (1397846976) - Aukcje internetowe Allegro
Bawełnana sukienka Mothercare (1397847002) - Aukcje internetowe Allegro
chłopięce ma już nie tak ładne ale spokojnie można coś wybrać. Pajacyki ma tylko trochę za małe, a szkoda bo chciałam kilka kupić

dziewczyny u nas w auchan są fajne wyprzedaże ciuszków dziecięcych w super cenach. Ja kupiłam ostatnio sweterki po 10 zł, śpiochy welurowe białe z zielona żabką za 5 zł !!!! i inne pajace welurkowe za 10 i 15 zł były ale ja juz mam.
Warto się wybrać

Aestima śliczne te ciuszki, które tu podałaś. Ja niestety mam absolutny zakaz kupowania czegokolwiek, bo troszkę już kupiłam a 4 kartony od brata czekają... więc z wielkim bólem serca poprzestaję na oglądaniu, choć kosztuje mnie to dużo silnej woli!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry