reklama

Kiedy na zakupy ;)

Kati, ja tez już mam parę ciuszków dla Malucha (nawet gdzieś na tym wątku zdjęcia wklejałam). Po świętach zamierzam coś dokupić na wyprzedażach, bo potem w maju ubranka letnie będą drogie. Chociaż ostatnio jakieś we mnie niepokój siedzi czy z Małym ok (nienajlepiej się czuję) a to do zakupów nie zachęca...

reklama
A ja jak zwykle wszystko na zaś - pierwsze rzeczy kupilam jeszcze podczas starań :tak:. Teraz ganiam po wyprzedażach i wynoszę siaty, bo jakoś nie widzę powodu aby w styczniu za to samo płacić kilkanaście procent więcej. :no: Staram sie robić zakupy z głową - malutkie rzeczy na lato, większe jesień zima. Z uwagi na amniopunkcję od dziś do piątku siedzę w domu, zamierzam w związku z tym dokonać jakiś zakupów przez internet - też kontrolowanych :-).
U mnie sugestia jest na chłopca ale tak czy inaczej nawet gdy będzie dziewczynka nikt mnie nie namówi na ubranie w róż, przesłodzone kwiatki, bufki itp. W związku z tym zakupywane ubranka mogę uznać za uniwersalne, ew. tylko sukieneczki i spódniczki pozostaną do dokupienia jeśli nie dostanę po córce przyjaciółki. Nie widzę powodu dla ktorego dziewczynka miałaby nie chodzić w bluzeczce z nadrukiem motocykla ( to po Tatusiu ale po mamusi już też :-) ), samochodu czy samolotu.

Ja już też mam troszkę rzeczy...moja szwagierka kóra jeszcze nie ma dzieci zamówiła przez allegro zestaw ubranek z anglii ale dla chłopca...same orginalne rzeczy...zestaw miał 43 ubranka + czapeczki i buciki...firmy: H&M, NEXT, DISNAY, GEORGE....i zlicytowała to za 200 zł...ubranka sa śliczne nic nie zniszczone i wybrałam troche ale uniwersalnych...po nowym roku jak potwierdzi się płeć to też zacznę kupowac te zestawy bo naprawdę warto

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry