reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Aestima, piękne te czapeczki, ale myślisz, że nie będzie małej za gorąco w lecie? taka cienka bawełna chyba mniej grzeje?

Odnośnie zakupów, ja jakoś nie mam jeszcze głowy do tego, cho czas ucieka nieubłaganie !! Ale poki co mam kołyskę, teściowa zamowiła specjalnie u stolarza :) Jest przepiękna... Mam jeszcze kilka body, kaftanków, pajacyków, kombinezoników NAWET kurteczek na jesień już, ale to za sprawą mojej mamy :p Która wpadła w szał zakupów dla swojego pierwszego wnuczęcia, a tym w ogóle że to wnuczka jest :) I ona szaleje z różem, a ja nie koniecznie za różowym kolorem jestem :p ale niech się cieszy babcia, a co ! :)

ja chyba na te po synku bialych i niebieskich ponaszywam bwiatki i bedzie babska :-D:-D:-D najprosciej hehehehe ;-)

edit:
no sukienek nie mam wogole :szok: nawet nie pomyslalam o sukieneczkach hehehehe
tak to jest jak w domu same chlopy ;-)

mrsmoon- moja babcia robiła takie dla chrzesnicy która urodziła się w lipcu- było ok, tylko b. ażurową robiła. Najładniej wyglądały takie białe z kwiatuszkami:)

Aestima nie nadazam hehehehe dzieki kochana jestes cos wybiore i jak przyjedzie to pokaze ;p sliczne sa niektore!!! jeansowe jakosnie bardzo mi sie podobaja

masz rację, dżinsowe to nawet niewygodne i niepraktyczne na lato. Jak jeszcze jakie~ś znajdę to Ci podrzucę linki- ja uwielbiam oglądać sukienki!! Jak Hania była mała to się mogłam wyżyć a teraz posucha, może po Mieszkuniu zmajstrujemy sobie jakąś dziewuszkę:)))

reklama
Do góry