Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesli ktoś chce w pdf to mam![]()
dokładnie - teraz te przewijaki mają kołeczki, mają również taką mocną tasiemkę zapinaną na rzep - więc jak któras mama ma "cykora" przed takim przewijakiem to można go porządnie przypiąćKatamisz, widziałam, ze teraz z tymi kołeczkami sprzedają, ale ja miałam bez nich i nic się nie przesuwało.![]()

i nie potrafię sobie wyobrazić jak będę mnie plecy napierniczać jak będę zmuszona go wyrzucić 

Mam tego dość dużo. Wieczorkiem napiszę Wam tytuły jakie posiadam, tylko za bardzo nie wiem w jakim dziale to napisać 
:-))
Ten silver cross to moje marzenie...ale w Polsce nie wiem gdzie można je kupić..
U mnie wcześniejszy wybór co do wózka był bardzo prosty, wiedziałam czego chce od niego (nie mieliśmy wtedy samochodu więc ważne dla mnie było by wózek miał dwie rączki - bym mogła powiesić na nich siatki z zakupami, ważne było by miał duży kosz na zakupy, skrętne koniecznie małe kółka, by w zestawie miał fotelik samochodowy z możliwością wpięcia do ramy wózka, wszelkie dodatki - typu śpiworki - bym nie musiała nic dokupowywać). Mój wybór padł na Silver Cross.![]()
Teraz już nie zależy mi na tym, na czym mi kiedyś zależało ;-) i najprawdopodobniej kupiłabym jakieś X-landera

Strasznie fajny stolik do pielęgnacji z wanienka.Chyba na coś takiego się zdecyduję.
http://www.ringoshop.no/varebilder/stor-12615-22.10.2007151244.jpg
Z tego co zdążyłam zorientować to każdy szpital ma jakąś swoją listę. Najlepiej zapytać w szpitalu w którym będzie się rodzićMożna stworzyć taką listę, zawsze będzie to jakąś pomocą
![]()