Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zebra jesteś po prostu niezastąpiona :-) Miałam właśnie dzisiaj się Was pytać jak szybko rosną maluszki a tu taka niespodzianka :-) Dzięki wielkieCo do rozmiarów, to powiem na przykładzie mojego Jasia:
56cm - przez pierwszy mc
62cm - do połowy 3 mca
68cm - od drugiej połowy 3 mca
74cm - od ok 6mca
80cm - od ok 9mca
86cm - ok roku
Także taki jesienny kombinezon to pewnie na jakieś 68/74 kupię, a zimowy 74/80cm. Trzeba też patrzeć na wymiary, bo co producent to inne...
Z mojego doświadczenia wynika, że rozmiary Jasia pokrywały się z tymi ciuszkami kupowanymi w tesco (np. body, pajace), natomiast rozmiar H&M był znacznie większy (mniej więcej o 1 rozmiar)

Mothercare też ma większą rozmiarówkęnatomiast rozmiar H&M był znacznie większy (mniej więcej o 1 rozmiar)

jeszcze jak się trafi jakaś wyprzedaż to już wogóle jak w bajce 
brak mi doświadczenia 
A wózek mi się podoba 
DziękujęZebra jesteś po prostu niezastąpiona :-) Miałam właśnie dzisiaj się Was pytać jak szybko rosną maluszki a tu taka niespodzianka :-) Dzięki wielkie![]()
To prawda, powiedziałabym nawet, że bardzo drogą..A Coccodrillo jest dość drogą marką :-(
Zeberrko są jednak ludzie niezastąpieni mówił Ci juz ktoś o tym? Chyba muszę sobie stworzyć koleją ściągę, albo dokument w który to wszystko powklejam, bo nie sposób później odszukać coś na forum gdzie produkcja jak w fabryce na najwyższym poziomie. Bradzo Ci za te informację dziękuję, bo ciagle się zastanawiam jak to jest z tym rośnięciem maluszków.No tak rozumiem
Co do rozmiarów, to powiem na przykładzie mojego Jasia:
56cm - przez pierwszy mc
62cm - do połowy 3 mca
68cm - od drugiej połowy 3 mca
74cm - od ok 6mca
80cm - od ok 9mca
86cm - ok roku
Także taki jesienny kombinezon to pewnie na jakieś 68/74 kupię, a zimowy 74/80cm. Trzeba też patrzeć na wymiary, bo co producent to inne...
Z mojego doświadczenia wynika, że rozmiary Jasia pokrywały się z tymi ciuszkami kupowanymi w tesco (np. body, pajace), natomiast rozmiar H&M był znacznie większy (mniej więcej o 1 rozmiar)