reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy najlepiej zrobic test ciążowy????

chęć posiadana dziecka jest tako ogromna że zaczynam powoli bzikować :crazy: w nocy obudził mnie ból podbrzusza,wydawało by się że to jajniki,ale po tym wszystkim już sama nie wiem:zawstydzona/y:

reklama
słonyszko jak wyjdą Ci dwie kreseczki to tak nie pędź od razu do lekarza bo na początku widać tylko ciałko żółte i gin jeszcze Ci za wiele nie będzie mógł powiedzieć. Koleżanki też mi odradzały zbyt szybką wizytę żeby gin tam nie nagrzebał za wcześnie i czegoś nie popsuł. Moje dzieciątko zobaczyłam pierwszy raz pomiędzy 7 a 8 tygodniem, szybciej niż mi radziły :-) bo nie wytrzymałam.

wszystko się już wyjaśniło,dostałam okres,fakt po 5 dniach, ale dostałam :-( czyli nie była to ciąża.A tak bardzo chciałam aby było inaczej.No cóż,będziemy próbowali dalej

Witam. Postanowiłam się przyłączyć i zapytać o radę. Otóż okres spóźnia mi się już 2 dni. Jak dotąd nigdy w życiu nie spóźniał mi się. Zrobiłam dzisiaj test i wyszły dwie kreseczki ale ta druga była jeszcze taka bladziutka ale widoczna więc nie wiem co myśleć. Może zrobie jeszcze raz za kilka dni powtórkę co myślicie?:confused:

zrób zrób, w niczym Ci to nie zaszkodzi, jak ja robiłam pierwszy test to też jedna kreseczka była bardzo widoczna a druga ledwo ledwo, prawie niewidoczna, po kilku dniach powtórzyła to też miałam jedną mniej widoczną ale już bardziej niż za pierwszym razem :tak:

OM mialam 23.12.07
Z tymi testami to roznie bywa...robiac pierwszy test wyszla mi druga kreseczka przerywana, ponowne testy wskazaly brak ciazy a zrobilam ich chyba ze 4 rozne, potem jeszcze BETA z krwi i tez negatywny i dopiero 13.02 jak zrobilam test wyszedl pozytywny, a bedac pare dni pozniej na USG stwierdzono 6 tydz ciazy...

Już pół roku staramy się z mężem o dzidziusia. Poszłam do lekarza, zrobił USG powiedział mniej więcej kiedy będzie owulacja, kiedy się najlepiej kochać, w którym jajniku szykuje się pęcherzyk to będę wiedział jak zaboli, że na sto procent to te dni.
Kochaliśmy się z mężem co dwa dni. Teraz czekam na efekty ale problem że mnie nerwy zżerają!!!!!!
Kiedy najwcześniej najlepiej pewnie zrobić test?!

jak zawsze miałaś regularne miesiączki to możesz spróbować zrobić... ;-)
Chociaż mi dwa testy nie wychodziły a czułam że już jestem i byłam... ;-)

reklama
Do góry