reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Gratulacje dziewczyny!
Ja wczorajszy wieczor spedzilam ze stetoskopem w uszach, nasluchawilam i nasluchiwalam. Caly czas slysze bulgotanie, jakby rybka plywala w akwaium. Super!
Ale ja bym jesczze mocnego kopniaka chciala!
Ja wczorajszy wieczor spedzilam ze stetoskopem w uszach, nasluchawilam i nasluchiwalam. Caly czas slysze bulgotanie, jakby rybka plywala w akwaium. Super!
Ale ja bym jesczze mocnego kopniaka chciala!
Po raz kolejny czułam ruchy naszego bejbika juz coraz silniejsze i nawet bez przykładania ręki 
Ale za to dzisiaj chyba córuś nasza sie rozpycha mamie po zeberkach bo nie moge wytrzymac tak mnie bolą
jakby mi ktos wnetrzności przesuwał macie też takie uczucia czasem ja mam to drugi raz w ciaży BOSHE
makabra!!
Pozdrowionka
Ale za to dzisiaj chyba córuś nasza sie rozpycha mamie po zeberkach bo nie moge wytrzymac tak mnie bolą
jakby mi ktos wnetrzności przesuwał macie też takie uczucia czasem ja mam to drugi raz w ciaży BOSHE
makabra!!
Pozdrowionka
tetka1 pisze:Sluchajcie moj maz zwariowal, mowi ze boi sie poczuc ruchy dziecka, czy to jest normalne ? Mowi ze to tak jakos dziwnie ze sie czuje a nie widzi. Zreszta on zawsze byl z tych co to nie uwierza jak nie zobacza. Ciekawe gdyby nie usg, to by pewnie uwazal ze w ciazy nie jestem ;D
BuahahaaTetka - mój jak mu powiedziałam że jestem w ciazy to az sam przeczytał instrukcje obsługi testu, czy przypadkiem nic nie pokreciłam.A jak dostałam pierwsze zdjećie z USG w 5/6 tyg to sie zapytała co to jest
ja poczułam dzisiaj coś na kształt ucuzcia jakie sie ma jak sie próbuje chwycic rybę w wodzie tylko, ze od środka
Dzięki - gdyby to było 4,5 miesiaca to prawie by się zgadzało ;D
A cha a czy wiecie na jakim etapie rozwoju ile dzidzia powinna mierzyć i warzyć bo ja mam kalendarz, z któego wynika, że moja dzidzia w 17 tyg. mierzy i waży tyle co dzieci w 20 tyg. ale lekarz powiedział, że wszystko ok - chciałabym sobie porównać terozmiary
A cha a czy wiecie na jakim etapie rozwoju ile dzidzia powinna mierzyć i warzyć bo ja mam kalendarz, z któego wynika, że moja dzidzia w 17 tyg. mierzy i waży tyle co dzieci w 20 tyg. ale lekarz powiedział, że wszystko ok - chciałabym sobie porównać terozmiary
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Rybeczko jutro z Toba porownam, bo ide do lekarza, wiec bede miala aktualne dane
Sama jestem ciekawa, ile mierzy to moje Malenstwo