Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to wygląda na to, że mój ma 3 cm do przodu ;D ale lekarz powiedział, że wszystko ok także nie przejmuję się tym za bardzo. Poza tym w 12-tym tygodniu mierzył 5,1 cm więc w ciągu 5 tygodni urosło 12 cm - to chyba dlatego, że poszłam na urlopik ;D ;D i byłam wypoczęta.
Ja mam wizyte dopiero 19 09,nie moge sie doczekać.Nigdy przedtem nie czekałam tak na wizyte u gina. Licze dni i godziny.Chciałabym już zobaczyć moje maleństwo. Myśle ,że to dobry znak ,że Wasze fasolki rosną.Prawidłowo sie rozwijają.Pozdrawiam.
polecam tez kalendarz pampersa http://niemowle.onet.pl/1095865,4,1,1117,7551,wszystko.html, tam np. mowia ze w 17 tygodniu dzidzia ma ok.17 cm. Wiec pewnie te wszystkie dane i tak sa orientacyjne, tak jak i pozniej nasze maluszki beda sie roznie rozwijaly, jedne szybciej rosly, inne szybciej chodzily mowily etc. Najwazniejsze zeby byly zdrowe.
Tetka - kalendarz pampersa mi odpowieda tylko waga w nim jest 150 gram a mój ma 238 gram hehe. Ale najważniejsze, że całe i zdrowe więc nie ma się co przejmować ;D