reklama

kiedy ruchy maleństwa?

• Starter tematu Starter tematu Pauletta
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja nie mam poki co żadnych kłopotów z pęcherzem ale wkładki muszę używać codziennie
przed ciążą nie miałam żadnych upławów a teraz .... hmm aż sama sie dziwię ponoć to normalne
w ciąży ???

fakt wstydliwy temat, ale na szczescie narazie wpadek nie mam aczkowliek wkladka to juz rutyna.... a najgorsze ze wkladki sa przyczyna infekcji czesto :-(

tez ich uzywam, ale przydaly by sie bakrteriologiczne jakies nie zdajemy sobie czesto sprawy z tego co na nich jest..... glupio pisac o tym, ale bakterii nie widac.... nawet na bielusiej wkladce....

glupio, nie glupio, aje ja od dawna chodze bez niczego.... zaczelam w ciazy :-) dol, bo ginka sie darla, gora, zeby sie rozstepow nie nabawic :-)
I czuje sie w tym wszystkim jak w zbroi, wiec co rano odkladam moment wyjscia z domu, bo dopiero wtedy zakladam caly ten bojowy rynsztunek :-)

reklama
A ja chociaż biust malutki ( no ostatnio troszke podrósł ;)) to bez stanika jakos nie potrafię. a wkładki od czasu ciązy codziennie - zaczęło się od lactovaginalu, bo po nim uplawy no i tak zostało. Ale na razie bez wpadek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry