Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam taki programi PictureCollageMaker w sumie to jest do obróbki zdjęć ale można fajnie sie pobawic;-) Jak chcesz mogę Ci przesłać insatlki na meila;-)
Karola sliczne te dokoracje ja jeszcze nie wiem jak bedzie tort werki wygladal a w niedziele wyprawiamy wiec ide kupic gotowy, ponoc tu jest duzo i bez problemu jutro ide oblookac
Majeczka pomysl z filmem i wspomnieniami bardzo fajny
Hej, ja dziś zamówiłam tort Minisia nie wiem jak w Anglii ale w tu ich torty są piękne z wyglądu ale obrzydliwe w smaku, biszkopt z bitą śmietaną w sprayu.....bez smaku zupełnie
Ja wynalazłam polską cukiernię dość daleko ale myślę że będzie watro
Minisia, zycze powodzonka w szukaniu torta.Szczerez Ci powiem, ze ja jadlam juz wieeeele tutejszych tortow i mimo ze sa piekne, niedrogie, kolorowe itd dla mnie osobiscie nie zjadliwe.Sztuczne i slodkie jak nie wiem co.Mimo ze jeszcze nigdy nie pieklam sama torta,to zaryzykuje i na sobotnia imprezke zrobie sama.Chyba nie jest to takie trudne;-)