Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a pewnie babcie będą cudować że to taka świecka tradycja ;-) i ma być)ja probowalam dzis z tym odciskiem z marnym skutkiem, nie wiem moze ten gips byl jakis nie takiczarna, Marma super te zaproszenia
wesolutkaa zgapię od Ciebie pomysł na odcisk rączki i stopki ;-) wcześniej nie robiliśmy to będzie miała z roczku :-)

Kurde wiesz co rodzinka to zwyczaje u nas tesciowa kłądzie miare krawcową (jej fach) długopis, kłada jeszcze chlebek, a ja myśle o jakieś piłeczce małej moze mały pójdzie w jakis sportczarna, Marma super te zaproszenia
wesolutkaa zgapię od Ciebie pomysł na odcisk rączki i stopki ;-) wcześniej nie robiliśmy to będzie miała z roczku :-)
dziewczyny a co tam się jeszcze kładzie do wyboru oprócz różańca, kieliszka i kasy (nie znam się na zabobonach ;-)a pewnie babcie będą cudować że to taka świecka tradycja ;-) i ma być)

No ja też planuje odcisk. Dostałam od kuzynki gips na chrzciny ale jakoś bez przerwy coś wypadało, to będzie akurat na roczek![]()

OBOWIĄZKOWO!!!czarna może i ja poprosze, a jest to po naszemu
wyobrazcie sobie ja z mezem pelne plecaki zakupow wozek obladowany w nim weronika kolejny ale slodki ciezar
no i w rekach mezo niosl zakupy droga powrotna byla cudowna
ale torcik zamowiony ze zdjeciem niuni niestety tylko paszportowe mamy wiec musi wystarczyc ;-)ŚWIETNE!!REWELKA!!Ostatecznie zrobiła to zaproszenie moja koleżanka. Ja zwaliłam od Was wierszykia zdjęcia są Kacperka
![]()