Magdalenka
Fan(ka)
Dziewczyny to bawcie sie super!!! Napiszcie potem jak było... proszę!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już się za Wami stęskniłam. To kiedy przychodzicie znowu?
Żużaczku, zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę. Myślałam, że się pojawisz. Ale co sie odwlecze to nie uciecze.
Wcale nie miałam wrażenia, że Was widzę pierwszy raz.
hehehe .Anetka, zostawiłaś salaterkę

Można to czymś posmarować, odkazić czy lepiej nie ruszać
:sick: Spotkałyście sie z czymś takim? Martwi mnie to bardzo, bo nieciekawie to wygląda, żeby jakies zakażenie nie poszło:-( 
Żużak po pierwsze jesteś baaardzo atrakcyjną Matką Polką. Po drugie dlaczego masz ładnie nie pachnieć?taaaakkk.... czyli jako sterana matka polka, po kolna w smieciach, garach i praniu nie musze ładnie pachniec...
Tak tylko i wyłącznie dla samej siebie, co?
) to sama jeszcze nie wymyśliłam, żeby nie być po kolana w tym wszystkim i jeszcze w prasowaniu po pachy
I moje od prawie dwoch tygodni w przedszkolu oboje. Nie mam tak jak Ty nerwowego przeżywającego kryzys roczniaka pod wyłaczna moją opieką. A i jeszcze domu nie zaczęłam budować
Mieliśmy przynieść coś do przegryzienia, żeby nie siedzieć przy pustym stole. Postanowiłam, że koniec z kupnymi delicjami itp. produktami - pieczemy ciasto. Każdy dostał zadanie na miarę swoich możliwości i po 70 min. mieliśmy gotową balszkę ciasta z jabłkami. Mój synuś chyba z 10 razy powtarzał wszystkim z wielką dumą, że to ciasto nie kupne tylko myśmy je upiekli
Jak go usłyszałam to postanowiłam wtedy, że sobie nieodpuszczę i żeby się waliło, paliło to jak będziemy szli to od dzisiaj z własnym poduktem zawsze!