reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mnie dzisiaj jakas starsza kobietka strofowala w autobusie ze po jaka cholere tak sie spiesze ze w ciazy z dzieckiem na reku biegne do autobusu:] I tez mam za swoje bo brzuszek pobolewa:( ale juz coraz lepiej wiec mam nadzieje ze nic zlego sie nie stalo

reklama
Kalinka, to jak widac mój syn po srodku (7 lat) :laugh: Ciesze się, ze wszystko skończylo sie dobrze. Jesli no-spa by ci nie pomagała (tak jak dla mnie) to weź skopolan. Chyba jest bez recepty. Choć dla mnie najbardziej pomógł magnez. Troche mam własnie żal do lenczewskiego, ze wysłał mnie na patologię - tak na wszelki wypadek (strachu się najadłam tylko) a tam znajomy ordynator zbadał mnie i stwierdziwszy że jest wszystko ok przepisał mi magnez.

Hej Brzuchatki

u mnie nocka superancka (tylko bieganie z powodu siusiu ... ale tak zadnych skurczy lydeczek i zadnych boli podbrzusza ... heh moze to cisza przed burza ??? - mam taka nadzieje ;D )

pogoda tez superancka - no ale moze nie bede chwalic dnia przed zachodem slonca ???

a co tam u WAS ??? - jak humorki ??? jak samopoczucie ???

Pozdrawiam
:-*

Hej
Mam nadzieje, że dzis nie bedzie lało, bo wysyłam rodzinkę na festyn do Suprasla. Sama się nie ruszam z domku bo im więcej poleguje tym mniej skurczy mam. Będę więc chuchac na zimne

Co za noc... Chyba 5-6 razy karmiłam małą w nocy. Jestem padnięta, a jeszcze w dodatku dzisiaj przedszkole zamknięte.
Pogoda faktycznie zapowiada się super. Jadę dziś do Wasilkowa do siostry ciotecznej trochę odpocząć od miasta. Najchętniej to przeprowadziłabym się do jakiegoś małego miasteczka lub na wieś. Mam dosyć tego miejskiego zgiełku, braku jakiegoś podwórka dla dzieci, no i sąsiadów...
Miłej soboty  ;D

Betti ja nie moge sie doczekac naszej przeprowadzki. Choc z drugiej strony wolała bym, zeby Bogucha był jak najdłuzej w tej szkole do której chodzi. Jak porównuje opinie moich kolezanek co do innych szkół to jakis horror mi sie jawi. Jedna z kolezanek Boguchy nie opracowała ani jednej lektury w czasie całego roku szkolnego!!!!! U Boguchy było 5 obowiązkowych. W sumie nie dziwie sie, bo jakbym miała 30-ro dzieci w klasie to biorac pod uwage 45min. lekcji łatwo obliczyc, ze nie da sie podejść do każdego ucznia i sprawdzic co pisze i czy uwaza. KOSZMAR. A PAN TUR LIKWIDUJE KLASY W KTÓRYCH JEST MNIEJ NIZ 25-RO UCZNIÓW BO TWIERDZI ZA SA NIERENTOWNE. Pan Tur roboli pewnie potrzebuje.....a nie inteligentów.

Tylko likwidowaliby wszystko bo nie ma komu pracować, bo nie opłaca się, bo jeszcze coś tam wymyślili itd.... Ech żużaczku, jak patrzę co się w naszym państwie dzieje to mam odruch wymiotny. Teraz znowu kolejne świnie do koryta się pchają, obiecują ludziom wiele a jak już mają stołek to amnezja >:( .

Betti jeszcze jakis czas myslalam, że wystarczy odciac sie od źródeł informacji, żeby zachowac pogode ducha (nie ogladac TV, nie słuchac radia) ale rzeczywistosc i tak brutalnie w tyłek kopie na kazdym kroku.

Mam jeszcze pytanie odnosnie porodu w znieczuleniu zzo: jak długo miałas załozony cewnik w kręgosłupie? I ile płaciłas za poród?

Cewnik wyjęli mi zaraz po zszyciu, jak już szykowali mnie do przewiezienia do pokoju. Ale zawsze możesz poprosić o coś p.bólowego, ja osobiście skorzystałam z 2 zastrzyków. A co do płacenia to nie wiem bo płacił mój mąż zanim zdążyłam zjechać na dół. Byłam zbyt oszołomiona aby go pytać ale chyba 800.
A teraz kierunek Wasilków! ;D ;D ;D

reklama
Agak to u Ciebie aż tak już widać brzuszek, że ludzie to zauważaja? u mnie nic nie widać jak mam luźną bluzkę.
Żużaczku obawiam się, że około 18-tej będzie padać. Mam nadzieję że Twoja rodzinka już wróci do tego czasu  :D

Cholerka jakie łózeczko kupić? Podpowiecie coś ? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry