Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do łózeczka to na pewno nie kupowac w np. Fartlandii a na allegro - róznica ok 200zł. Trzeba zwrócic uwage zeby było wykonczone nietoksyczna farba lub lakierem, miała wyjmowane szczebelki i bezpieczne zaczepy na krate z materacem - niektóre maja tylko wątłe śrubki. Musi miec przynajmniej trzy poziomy wysokości materaca. Co do bajerów: szuflada pod łózkiem nie zawsze sie przydaje, bo np. u mnie łózeczko było tak ustawione, ze i tak szuflady by sie nie wyciągnęło, fajne sa te z funkcja kołyski ale tez sa drogie - i tu uwaga - maja dwa typy zawieszenia - jedno polega na bujaniu sie między dwoma spręzynami a drugie na wahaczu. I jedno jest do bani - nie pamietam które Najlepiej zobaczyc oba (jedno strasznie targa łóżeczkiem i głosno chodzi). My na poczatek kupujemy kołyskę, a potem po pół roku łóżeczko.
ale nudy, rodzinka szaleje na festynie - jak zadzwoniłam to tylko jeden wielki wizgot było słychac tak dzieciaki dokazują. Sprawdzilam z tej nudy jaki mam stan wyprawki dla malucha. No i wyszło mi, że tylko kaftaników tyle ile trzeba a co do reszty to troche małowato. No jeszcze czapeczki mam i bodziaków tyle co wskazane... ale spiochy i najwazniejsze sprzety...uch.... :-[
No ja ciąży nie dam rady ukryc chocbym czasami i chciala. My mamy lozeczko z bujakami przez pierwsze 6 miesiecy bylo bardzo potrzebne - nawet mielismy sznurek przyczepiony do lozeczka zeby w nocy z lozka nie wychodzic tylko pokolysac ;D Zdalo egzamin na 6. Buuuu zaraz musze isc z Mala na spacer a w taki upal nie chce mi sie wychodzic z domu. dzisiaj Iza wpadla w jakas manie spuszczania wody. Robi do nocnika tycie kupki i kaze je wylewac do sedesu zeby sposcic wode. W niektorych momentach zastanawiam sie po co mi znowu w to wszystko wchodzic ale tylko przez chwilke zanim nie dostane szturchanca w brzuch
minia, opieram sie troche na własnym doswiadczeniu i wyprawce podanej wbroszurce która mam. Niektórych rzeczy od razu nie lupuje, bo wiem, że nie beda mi potrzebne (za wzgledu na porę roku)
matko jedynaale rycza na tej lipowej! Tragizm!! To chyba ktos karaoke uskutecznia po paru piwach...hihihihi.... maszkam na Cieplej i wszytsko slychac... az zeby bolą
z checią i ja poszłabym sobie poszumieć :-) a ja dziś szumie haha pralką 6 pranie wstawiłam :-) i teraz sie suszy na balkonie a ja pilnuję deszczu :-) bo chyba jednak nas nei ominie a nastepna pralka z praniem chodzi... wiekszosc rzeczy to dzidziołkowe ale też piorą sie moje dwa pluszowe miśki, które są gejami i zyją w szcześłiwym związku :-) homoseksualnym :-) jeden ma na imie Franekk a drugi Edek :-)
Pies i kot śpią jak zabite - wykończone dzisiejszym dniem... Mężul plywa w wannie a ja klikam sobie a zaraz znó biorę sie za robote :-) kupiłam kiedyś zasłonki do kuchni za 9 zł na szmatach i dziś je zawiesiłam są cudne:-) a pomyśleć że ostatnio kupiłam za 130 zł głupią firanke do kuchni w Leroy'u - nigdy wiecej!!!!!! bede chodziłą po szmateksach i wypatrywała okazji :-)
ale super pogoda - tak sie ciesze - mozna normalnie funkcjonowac - tak bym chcial zeby taka pogoda sie utrzymala jak bede dzidzie rodzic ... hmm nio ale zobaczymy jak to bedzie ???
wczoraj juz myslam ze cos sie zaczyna powolutku rozkerecac .... ale pozniej nic i wszystko sie unormowalo ... a w nocy to z 9 skurczy mialam i tez pozniej nic ... ale juz mnie to meczy .... tak bym chcial zeby juz sie zaczelo
wczoraj kupilismy z mezem 2 wozek Mikrus - tak szczerze to srednio mi sie podoba ale wybralismy go ze wzgledu na to ze nie jeste zbyt drogi no i jest dostosowany do worzenia niemowlakow (bo mamy Graco - ale on nadaje sie jak juz dzidzia bedzie wieksza ... )
a Wy jakie wozki macie - badz byscie polecily ??? (w sumie to juz po fakcie sie o to pytam ale zawsze warto znac zdanie innych)
My kupujemy na dniach atlantico+ gondolka navetta peg perego i do tego fotelik samochodowy z bazą. Jak na tak lekki wózek (8,9kg) ma całkiem spora koła (20cm) i bardzo miękka amortyzację.