Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to poszliśmy do nas.
jakoś tak wyszło. 
ale pod wieczor juz zimno u nas bylo ,az za zimno by siedziec na dworzu.

a mine mam jakbym błagała o litość. Dwa jedyne zdjęcia takie mam. Uciekałam przed aparatem. ;D
naszymi w przód i tył, przeskakuje mi lewe biodro, to jest okropne uczucie, aż mnie mrozi i nie jestem w stanie nad tym zapanować..
i kłaść bokiem, bo inaczej jest zgrzyt.. gorzej w ćwiczeniu, kiedy ma się ręce za głową bo wtedy przeskakuje tak czy inaczej

Ja to najbardziej się martwię jak ich wychować aby kiedyś były między nami dobre relacje, aby przyszli pogadać z wnukami i rodziną, utrzymywali kontakt a nie odseparowali się. Na razie mam z nimi super kontakt ale jak spojrzę na tą dzisiejszą młodzież to wystarczy, że znajdą sobie jakiś kolegów lub koleżanki z nieodpowiedniego towarzystwa i wtedy nie wiem co zrobię
Teraz to praktycznie rodzice gonią za pieniądzem, dzieci same się chowają, szacunku nie okazują, łażą po nocach gdzieś (to tylko tak z obserwacji), ja to nigdzie nie chodziłam praktycznie, a jak już to zawsze przed dwunastą w domu byłam i to w liceum, ogólnie to moi rodzice nie mieli tego problemu.