A
Alusia8989
Gość
Kerna? Algi ?
Pochwal się co to za sposób na odchudzanie? 
No i powiedz z jakiej wagi startujesz? Ile chcesz osiągnąć?
No i powiedz z jakiej wagi startujesz? Ile chcesz osiągnąć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaraz i tak syf dzieci zrobią

, odsuwaliby tapczany, szafki itp to wiadomo że tam nie sprzątam przyznaję się bez bicia

Dziś wieczorem coś się zbiorę myślę. W ogóle u mnie rano dziś deszcz padał, chmury i w ogóle, teraz słońce ani jednej chmurki, gorąco. Ejjj, ja nie mogę już z tobą pogodą. Chodzę taka zdechła przez te wahania pogody. 
niebo cale zaciagniete,w domu mam ciemno. Kurwicy dostane z ta pogoda,jaka mnie zazdrosc bierze za te wasze slonce
gosc jak ryba-3 dni i smierdzi
a najgorzej to wlasnie skakac wokol tych gosci,sniadania,obiady itd. oooo nie,u mnie tak nie ma ,u mnie zawsze samoobsluga :-) ja jak do kogos jade tez nie oczekuje,ze zostane obsluzona,zawsze pozmywam po obiedze albo cos w tym stylu...........jak pojedziemy na jakis urlop u hotelem to wtedy wiadomo,nie musze nic robic 
ale jeszcze sie nie ciesze,bo nigdy nie wiadomo co mnie czeka jutro,ona ma rozne humory...

mnie dzis trzepie na słodkie, ale nie zjadłam póki co nic! na obiad, troszkę buraczków, rosolku i jajco..
i ogłupiec do reszty
no ale za dobrze byc tez nie moze ...walnela kupsko w majty
i to takie zadkie,chyba po tej zupie...panie zostawily te przyjemnosc mi,bo walnela ta kupe ponoc 10 minut przed moim przyjazdem...
moze to,to ze w domu robi na nocnik???
chociaz kupe juz tez sie staram by robila normalnie w kibelek bo pozniej te wywalanie zawartosci nocnika i wycieranie..........................
ale lepi twardego stefanka,to jeszcze nie ma tak zle.