reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kerna? Algi ? ;) Pochwal się co to za sposób na odchudzanie? :)
No i powiedz z jakiej wagi startujesz? Ile chcesz osiągnąć? ;)

reklama
Mateuszkowa to ty jak ja taka a'la kawkowa - kawka, ciasto, poplotkować i się rozejść;-)

Kerna cóż ty za algi stosujesz???

A tak btw to właśnie trochę mieszkanie odgruzowałam, jeszcze podłogi pomyję i mam gdzieś, goście muszą mi wybaczyć, że nie stosuję sie do rad perfekcyjnej pani domu:-p zaraz i tak syf dzieci zrobią:baffled:
I muszę na zakupy wyjść ale to jak kawkę dopiję, bo kurka troszkę się nalatałam przy tym sprzątaniu to przerwa mi sie należy:-p

Gaja, no widzisz :p czasem trzeba też pomilczeć a nie każdy to umie ;-)

mówisz, że do perfekcyjnej pani domu ci daleko ? może zgłosisz sie do tvn style ?? :p do tego programu ?? :p

ja dziś od rana tylko kawa i jogurt i tyle, nie mam ochoty na jedzenie, oby tak zostało, a nie, że przyjdzie wieczór i nadrobie za dwóch :baffled:
czekam, aż moje dziecko wstanie, jemy kaszke i idziemy na spacerek coby łapać słoneczko ;-) juro już jakies burze więc trzeba się opalic solidnie :p

Mateuszkowa toć ja bym swego mieszkania nie pokazała w tv;-):-D, odsuwaliby tapczany, szafki itp to wiadomo że tam nie sprzątam przyznaję się bez bicia:-p

A ja dziś już 2 skibki chlebka zjadłam ale przynajmniej wtedy mnie trzyma do wieczora jak np o 15 cos jeszcze zjem;-)

Heeej !

Edysiek, jem mniej, gotuje zdrowo, staram omijać się słodycze, nie zmieniłam tego. : D Ja uwielbiam lody w lato, grill i w ogóle. Fajnie miałaś. : D Ja 13 maja do Polski jade, będę z bratem grillować. :-D

Mateuszkowa, nigdy nie piłam kawy i nie paliłam na pusty żołądek, jak zawsze wstaje to od razu śniadanie robie i jem. W ogóle jak tak patrze kiedy brzuch mnie zaczyna boleć to tylko wtedy kiedy zjem jakiś normalny obiad, tak jak ostatnio u mojego taty zjadłam, albo coś słodkiego, ogólnie coś ciężko strawnego jak zjem, to jest koszmar. *_*

Zrobiłam sobie tego strażnika fitnessu, a jeszcze nic nie ćwiczyłam. :-D Dziś wieczorem coś się zbiorę myślę. W ogóle u mnie rano dziś deszcz padał, chmury i w ogóle, teraz słońce ani jednej chmurki, gorąco. Ejjj, ja nie mogę już z tobą pogodą. Chodzę taka zdechła przez te wahania pogody. :crazy:

Hejka

Toxi ja tez nie wyrabiam z ta pogoda ,gdzie te Twoje Hanau,musze looknac na googlemaps.......u mnie niby cieplo bylo teraz przez pare dni,ale bez slonca a dzisiaj od rana LEJE :no: niebo cale zaciagniete,w domu mam ciemno. Kurwicy dostane z ta pogoda,jaka mnie zazdrosc bierze za te wasze slonce :-p

Co do gosci to ja tez nie bardzo :baffled: gosc jak ryba-3 dni i smierdzi :-D a najgorzej to wlasnie skakac wokol tych gosci,sniadania,obiady itd. oooo nie,u mnie tak nie ma ,u mnie zawsze samoobsluga :-) ja jak do kogos jade tez nie oczekuje,ze zostane obsluzona,zawsze pozmywam po obiedze albo cos w tym stylu...........jak pojedziemy na jakis urlop u hotelem to wtedy wiadomo,nie musze nic robic :-D

Maja dzisiaj w przedszolu zostala bez problemu :szok: ale jeszcze sie nie ciesze,bo nigdy nie wiadomo co mnie czeka jutro,ona ma rozne humory...

W ochraniacze do rolek oczywiscie,ze sie zaopatrzylam :tak:

Uwaga,uwaga.....................przestalo padac ,ciekawe na jak dlugo :hmm:

Kerna pisz tu szybko co z tymi algami robisz :rofl2:

edit.
Zapomnialam dodac,ze waga mi pokazala dzisiaj 62,2 i bylam mile zaskoczona bo spodziewalam sie czegos w granicach 64 bo ostatnie dni bylo grillowo i piwkowo.

Ostatnia edycja:
Jolit@ i jak ? jest słoneczko ?? u mnie fatalnie, zero wiatru, ciężkie powietrze.. grubaśne pierzaste chmury, można ciąć powietrze.. i oby przedszkole zostało już takie jak dziś.. :&&&&

Toxi może żołądek Ci sie skurczył?? to byłoby pożądane, co? :-D mnie dzis trzepie na słodkie, ale nie zjadłam póki co nic! na obiad, troszkę buraczków, rosolku i jajco..

Gaja jak to nie odsuwasz tapczaników sama? :D hahahahaha, powinnyśmy jeszcze polerowac srebra codziennie, na miotle latać, mieć dzieci wytresowane coby same wszystko robił :-D i ogłupiec do reszty :p

W przedszkolu ladnie,pieknie...nawet zupe zjadla :szok: no ale za dobrze byc tez nie moze ...walnela kupsko w majty :baffled: i to takie zadkie,chyba po tej zupie...panie zostawily te przyjemnosc mi,bo walnela ta kupe ponoc 10 minut przed moim przyjazdem...
O to chodzi,ze nie chce isc sie z nimi zalatwic,boi sie kibla :baffled: moze to,to ze w domu robi na nocnik???:confused2: chociaz kupe juz tez sie staram by robila normalnie w kibelek bo pozniej te wywalanie zawartosci nocnika i wycieranie..........................:sorry: ale lepi twardego stefanka,to jeszcze nie ma tak zle.

eh...ja Wam tu o kupie :rofl2:

Tez mnie nosi na slodkie ,aleeeee bym cos zezarla ;/ ale nie ruszylam,pije kawe...:cool:

A sloneczka nie ma ,ostatnio bylo w marcu ...tak wiec mam nadzieje,ze przyjdzie do mnie wasza pogoda.

reklama
Jolit@ hehehe bidulka mała ;-) jak to panie nie ruszyły kupy ??? :p a jakbys przyszła później bo coś by ci wypadło to dziecko by okupcone chodziło? i zaczadzało ekosystem ?: P a nie można nocnika do przedszkola wziąć ??
ja też zapiłam ochote na słodkie kawą, ale kawa już się skończyła a ochota powróciła :cool:
i kisze się w domu bo mały śpi :sorry:

Do góry